Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant patrocinarà el Campionat de la Comunitat Valenciana júnior en ruta - Gran Premi Ajuntament de Vilamarxant

L'alcalde Xavier Jorge i el regidor d'Esports, Gabriel Castellano, han acordat hui amb la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana la celebració de la prova, que tindrà la seua eixida i arribada en la localitat del Camp de Túria.

Esta competició també visitarà les poblacions veïnes de Cheste, Loriguilla i Riba-roja del Túria per a confeccionar un recorregut de 112 quilòmetres.

Gabriel Castellano, regidor d'Esports, ha expressat la seua satisfacció per ser seu d'esta competició: "Este Campionat de la Comunitat Valenciana ens portarà als ciclistes amb major projecció en la disciplina de ruta en una competició que resultarà molt interessant".

Mentrestant, Xavier Jorge, primer edil de Vilamarxant, ha celebrat que esta competició se dispute a la comarca: "Aconseguirem reunir la futura elit del ciclisme en una cita que visitarà les localitats veïnes de Cheste, Loriguilla i Riba-roja del Túria. Serà una oportunitat única de disfrutar del ciclisme, un esport amb gran tradició a Vilamarxant"


.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon