Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant impartirà els cursos formatius de creació i gestió de pàgines web i de formació d'auxiliars administratius

La inspectora de serveis educatius de Labora va visitar dimarts passat les instal·lacions per a realitzar un informe sobre l'homologació de l'aula de formació de l'Ajuntament per a impartir la capacitació del curs d'auxiliars administratius.

I, finalment, la resolució ha sigut favorable pel que Vilamarxant tindrà una aula homologada per a impartir tant el taller d'ús de creació i gestió de pàgines web com d'auxiliars administratius.

L'àrea dirigida per Víctor Sanchis ja ha presentat la documentació per a impartir tots dos cursos subvencionats per Labora per a la formació de les persones en situació d'atur de Vilamarxant.

Víctor Sanchis, regidor de Promoció Econòmica, ha explicat que espera "impartir estos dos tallers d'ocupació durant este any que donaran formació remunerada a 30 veïns en atur del nostre poble".

"Des de l'any passat portem treballant en esta subvenció per a obtindre una puntuació elevada en l'informe i tindre, d'esta manera, més oportunitats de ser beneficiaris", ha seguit el regidor.

D'altra banda, Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, va recalcar l'esforç que s'ha fet per a "ampliar les homologacions i passar de tindre un taller a dos". "La meua intenció i el projecte d'este equip de govern radica en incrementar la formació, el seguiment, l'atenció i la cerca d'itineraris formatius per a les persones en atur per a millorar la seua ocupabilitat i baixar la taxa d'atur del nostre municipi", ha acabat


.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon