Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Una xarrada informativa sobre acolliment familiar a l'Eliana el 21 de febrer


L'acte tindrà lloc el dilluns 21, a les 17.30 hores, al Centre Sociocultural


L'Ajuntament de l'Eliana, a través dels seus Serveis Socials d'Atenció Primària, ha organitzat una sessió informativa sobre el programa d'acolliment familiar. La cita tindrà lloc dilluns que ve 21, a les 17.30 hores, a la sala Pep Torrent del Centre Sociocultural.

Aquest programa està dirigit a persones amb edats compreses entre 25 i 60 anys, sensibilitzades i motivades per l'acolliment familiar i/o l'adopció que després de la seua valoració tècnica, tinguen un perfil idoni per a ser famílies acollidores.

L'Associació Nova Infància, a través del concert gestionat amb la Direcció General d'Infància i Adolescència de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives informarà gratuïtament sobre les modalitats d'acolliments existents, així com els requisits, perfils, procediments i beneficis de la formalització d'aquests acolliments.

Tal com ha explicat l'edil de Polítiques Socials, Mª José Valenzuela, aquest tipus d'actuacions sorgeix de la necessitat de donar resposta a la creixent demanda social d'abordar la protecció de xiquets, xiquetes i adolescents, i en aquest sentit, anima a la ciutadania elianera a acostar-se a conéixer el programa.Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon