Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Una xarrada informativa sobre acolliment familiar a l'Eliana el 21 de febrer


L'acte tindrà lloc el dilluns 21, a les 17.30 hores, al Centre Sociocultural


L'Ajuntament de l'Eliana, a través dels seus Serveis Socials d'Atenció Primària, ha organitzat una sessió informativa sobre el programa d'acolliment familiar. La cita tindrà lloc dilluns que ve 21, a les 17.30 hores, a la sala Pep Torrent del Centre Sociocultural.

Aquest programa està dirigit a persones amb edats compreses entre 25 i 60 anys, sensibilitzades i motivades per l'acolliment familiar i/o l'adopció que després de la seua valoració tècnica, tinguen un perfil idoni per a ser famílies acollidores.

L'Associació Nova Infància, a través del concert gestionat amb la Direcció General d'Infància i Adolescència de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives informarà gratuïtament sobre les modalitats d'acolliments existents, així com els requisits, perfils, procediments i beneficis de la formalització d'aquests acolliments.

Tal com ha explicat l'edil de Polítiques Socials, Mª José Valenzuela, aquest tipus d'actuacions sorgeix de la necessitat de donar resposta a la creixent demanda social d'abordar la protecció de xiquets, xiquetes i adolescents, i en aquest sentit, anima a la ciutadania elianera a acostar-se a conéixer el programa.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon