Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Tres noves farmacèutiques se sumen al projecte COVIDrive de Fisabio per a estudiar l'efectivitat de les vacunes


    -

   Tres noves companyies farmacèutiques (Moderna, Novavax i Valneva) s'han unit al consorci COVIDrive i s'han convertit en socis del projecte, que coordina l'Àrea d'Investigació en Vacunes de la Fundació per al Foment de la Investigació Sanitària i Biomèdica de la Comunitat Valenciana (Fisabio), dependent de la Conselleria de Sanitat, juntament amb l'empresa especialitzada en farmacovigilància i epidemiologia P95.

   En total, ja són onze socis els que formen part del consorci que estudia l'efectivitat de les vacunes enfront de la covid-19 a Europa, entre els quals s'inclouen institucions públiques, pimes i companyies farmacèutiques.

   Amb aquesta recent incorporació, el projecte compta amb la col·laboració de huit de les nou companyies farmacèutiques amb vacuna anticovid autoritzada o candidata en la Unió Europea, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

   "És crucial impulsar estudis internacionals que generen informació precisa, constant i en temps real sobre l'efectivitat de les diferents vacunes enfront de la covid-19. Fer aquest seguiment és encara més important en el context actual amb l'aparició de noves variants, l'administració de les dosis de reforç i l'autorització de noves vacunes en els pròxims mesos", ha explicat Antonio Carmona, coordinador científic del projecte COVIDrive.

   Segons Carmona, amb la inclusió d'aquestes tres noves companyies farmacèutiques, COVIDrive "serà capaç de cobrir l'estudi de l'efectivitat de l'espectre complet de vacunes covid-19, des de les basades en ARN missatger (Moderna) fins a les compostes per virus inactivats (Valneva), passant per les vacunes de vectors virals (AstraZeneca i Janssen) i les de proteïna recombinant (Novavax i Sanofi Pasteur/GSK), augmentant la rellevància científica dels seus resultats".


* Pots llegir-ho per qué la font i Crònica som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon