Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Tot preparat en Sant Antoni de Benaixeve per a les activitats del 8M


Els primers actes es faran l'1 de març i també inclouran activitats als centres educatius

L'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve, ha informat a través de la regidoria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, de les activitats programades. com ara una sèrie d'actes per a commemorar el pròxim 8 de març, Dia de la Dona.

"El Dia Internacional  de la Dona commemora cada 8 de març la lluita de les dones per la seua participació en la societat i el seu desenvolupament íntegre com a persona, en plena igualtat amb l'home".

Les activitats començaran dimarts que ve, 1 de març, amb un taller en línia que estarà obert fins al dia 13. El taller “Celos en pareja” estarà dirigit especialment a adolescents i preadolescents del nostre municipi, a fi de previndre conductes intolerables en les relacions, desmitificar conceptes i conscienciar sobre la importància de l'autoestima.

Aquest taller estarà disponible en el web municipal www.sanantoniodebenageber.com i s'anunciarà també a través de les xarxes socials de l'ajuntament.

Divendres que ve 4 de març continuaran els actes amb un espectacle de màgia i humor anomenat “Riures” dirigit a tots els públics. L'espectacle estarà protagonitzat per la maga Patricia Ferrero, Mir Blacksmith i María Zamora. Serà en la pista del carrer Daltà, al costat del mercat municipal, a les 20 hores. Entrada lliure i aforament limitat.

El dissabte 5, la pista tornarà a acollir un nou espectacle, esta volta dirigit al públic infantil i familiar, anomenat “Mili reportera superstar y los tres cerditos”. Serà a les 12 hores del migdia i l'entrada serà lliure, fins a completar aforament.

El dilluns 7 de març, tindrà lloc un col·loqui de la mà de l'associació AHIGE (Associació d'Homes per la Igualtat de Gènere) al voltant de la qüestió “Per què la Igualtat de Gènere és bona també per als homes?”. Serà a les 19 hores a la Sala Multiusos de la Plaça de l'Ajuntament i hi haurà berenar per als assistents. L'entrada serà lliure fins a completar aforament.

A més, la programació contempla diferents actes als centres educatius, com un taller de titelles al C.E.I.P. 8 d'abril dirigit a alumnat de 2n i 3r de Primària; un taller d'autodefensa personal impartit per la Policia Local de Sant Antoni de Benaixeve a l'IES, dirigit a alumnes majors de 16 anys i professores i, novament, la xarra-conversa oferida per AHIGE a l'institut.

En totes les activitats s'adoptaran mesures sanitàries contra la Covid-19.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon