Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

PODEM eixirà al carrer amb taules informatives per a informar del programa Viopet

Serà el dissabte 26 de febrer i ho intentarà fer almenys en 30 municipis del País Valencià amb taules informatives al voltant del programa animalista Viopet.

En les taules, segons ens conten "s'informarà sobre el Programa Viopet, una iniciativa que sorgeix de la Direcció General de Drets dels animals en coordinació amb el Ministeri d'Igualtat, i pretén ampliar la xarxa de cases d'acolliment , de manera temporal, dels animals de les dones víctimes de violència masclista, creant així espais segurs per a aquests animals.

Es realitzarà una recollida de signatures en suport a les esmenes presentades a Corts Valencianes per la Coordinadora Animalista de la Comunitat Valenciana a la futura Llei de la Generalitat, sobre protecció, benestar, tinença d'animals de companyia i altres mesures de protecció animal.

Entre aquestes esmenes secundades per més de 218 entitats cal destacar que es garantisca el sacrifici zero, que es reconeguen i garantisca la gestió ètica de les colònies felines, que els gossos de caça gaudisquen de les mateixes mesures de protecció que la resta d'animals de companyia, que es prohibisca el tir al colomí i el tir i arrossegament i que es reconeguen els santuaris entre altres.

Segons manifesten els actes están organitzat des de l'Àrea Animalista de Podem que vol apostar per aprovar una llei el més garantista possible amb els animals, una llei que no quede obsoleta en un breu espai de temps, ja que per sort la societat cada vegada està més conscienciada en el respecte als animals.

A l'acte s'han convidat a participar com a col·laboradores a diferents associacions i protectores d'animals que realitzaran recollida d'aliments i donatius, tan necessaris per a seguir amb la seua important labor. És rellevant reconéixer l'activitat que fan aquestes entitats que tiren avant gràcies al treball del voluntariat i a les donacions que reben.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon