Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria tindrà un taller d'escriptura en la Xarxa Municipal de BibliotequesLes classes s'impartiran els dilluns entre febrer i maig

La Xarxa de Biblioteques Públiques de Llíria ha posat en marxa un taller d'escriptura. Esta setmana es va realitzar la presentació i primera sessió d'esta activitat que imparteix l'artista, escriptor i veí de la localitat, Rodolfo Navarro.

La Xarxa Municipal de Biblioteques, dins de la seua línia d'acció "Aprenentatge al llarg de la vida", organitza este taller en col·laboració amb l'Escola d'Adults. Les classes es desenvoluparan els dilluns fins el pròxim mes de maig a l'IES Laurona. 

Segons explica la tècnica de la Biblioteca, Dolores López, "quan escrivim un text diem molt de nosaltres. Més enllà del que plasmem amb les paraules, el nostre text envia milers de dades paral•leles; quan es fa bé multiplica la nostra imatge, quan el text està mal o molt mal escrit… destrossa el perfil de l'autor".

Per al regidor de l'Àrea, Paco García, este taller d'escriptura "no és només per a poder escriure un llibre, sinó per a saber desembolicar-se en l'escriptura en la nostra vida quotidiana. Des de redactar un correu electrònic, un currículum, fins a una carta de presentació; el desenvolupament de l'escriptura té unes normes i estructures que solen ser desconegudes per la majoria".

Les persones participants en l'activitat tenen ara l'oportunitat d'aprendre i millorar les seues tècniques d'escriptura. Actualment no queden places disponibles, però les interessades poden apuntar-se en la llista d'espera del taller per si es produïra alguna vacant al llarg del curs.
 
Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon