Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Les farmàcies cobraran 3,75 euros per cada test d'antigen positiu realitzat en l'establiment

   

   Les farmàcies cobraran 3,75 euros per cada test d'antigen positiu que s'haja realitzat en el seu establiment, i res pels test que donen negatiu.

   Així ho ha confirmat a Europa Press el secretari del Col·legi de Farmacèutics, Vicente Colomer, que ha explicat que amb aquesta decisió s'amplia l'acord de prestació farmacèutica, i que s'aplicarà en establiments de les tres províncies.

   Segons Colomer, es va arribar a l'acord amb Sanitat després d'una petició de la Conselleria a les farmàcies. "Es va arribar a un acord que es pagaria per cada test positiu i es notificarien tant els positius com els negatius".

   A la província de València hi ha actualment 452 farmàcies que realitzen test de coronavirus: 190 a la capital i 262 a la resta de la província. En total, s'han realitzat des que es va engegar aquest sistema 24.609 tests, que han aflorat 14.085 positius.

*
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon