Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana celebrarà una jornada de rendició de comptes davant la ciutadania


L'Eliana celebrarà una jornada de rendició de comptes davant la ciutadania


El dijous 24, a les 19 hores, al Nou Espai del Centre Sociocultural

L'Ajuntament de l'Eliana ha organitzat, per segona vegada en la seua història, una Jornada de Rendició de Comptes. Una trobada amb la ciutadania on l'equip de govern presentarà les actuacions municipals realitzades en el període 2019/2021, així com els projectes iniciats a partir d'aquest mateix any.

L'acte tindrà lloc aquest dijous 24 de febrer a les 19 hores al Nou Espai del Centre Sociocultural, i comptarà amb la presència de tots els regidors de l'equip de govern i de l'alcalde Salva Torrent. Com a resultat de l'organització d'aquesta jornada, l'Ajuntament farà públic un document que contindrà totes les dades i la informació accessible a través de la web municipal. 

El Consistori elianer busca garantir així el compliment de la Llei 19/2013, de 9 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern, com a eixos fonamentals de tota acció política i que recull el dret a la informació pública en relació amb l'organització i planificació de les institucions.

Torrent ha recordat que l'Eliana és un dels pocs municipis que organitza un acte d'aquesta índole en el qual l'acció dels responsables públics se sotmet a escrutini, com a mostra del seu compromís amb la transparència. "Per això, vull convidar a tota la ciutadania a participar en ell per a forjar així una l'Eliana més forta, que afavorisca el creixement econòmic i el desenvolupament social", ha comentat.


comunicacio * Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon