Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'àrea de Sant Antoni "Sabjove" ha publicat la seua programació d'activitats per a febrer i març

Dirigides a joves de 12 a 30 anys amb la seua primera activitat el pròxim 10 de febrer.

Cursos, activitats esportives, tornejos, jornades informatives, jocs de taula.

Sabjove, el servei de la regidoria d'Infància, Adolescència i Joventut destinat als i les joves de Sant Antoni de Benaixeve, presenta el seu programa d'activitats per als mesos de febrer i març. Es tracta d'una agenda diversa i inclusiva, dirigida a persones d'entre 12 i 30 anys, i que tindrà la seua primera activitat el pròxim 10 de febrer.

La nova programació acollirà cursos, activitats esportives, exposicions, tornejos i jornades informatives; dos divendres al mes tindran lloc els Friday Games, sessions per a aprendre i jugar als jocs de taula més populars del moment. D'entre les múltiples propostes destaquen els Escape-Rooms i el V concurs de cartells en commemoració del Dia Internacional de la Dona, el pròxim 8 de març. 

També tindrà lloc el Fòrum JoveSab el pròxim 26 de març, on es presentaran els avanços sobre el desenvolupament del Pla de Joventut per a Sant Antoni de Benaixeve als joves participants, així com un fòrum entre els i les joves i l'equip de govern. La finalitat és que les persones joves puguen aportar la seua visió, idees i propostes en tot allò que els concerneix, i que es materialitze una escolta i diàleg entre joves i responsables polítics. Aquest serà el primer dels Fòrum JoveSab a celebrar al municipi.

Les activitats seran totalment gratuïtes -a excepció dels cursos formatius- i es desenvoluparan, en la seua majoria, a la Casa de la Joventut (c/ Alcarava, 78). Per participar-hi cal inscriure's prèviament en https://acortar.link/gt4xbF o bé contactant a través del 960 918 679, el 607 601 301 (només Whatsapp) o bé en sabjove@sabenageber.com. 





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon