Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Llíria convoca els premis del 8 de Març



El guardó Grattia Maximilla es concedirà enguany a una dona jove d'entre 16 i 23 anys


L'Ajuntament de Llíria ha convocat els concursos que organitza anualment amb motiu del Dia Internacional de la Dona. 

La setena edició del Premi Grattia Maximilla estarà dedicat enguany a la població femenina juvenil del municipi. Amb este guardó es pretén reconéixer a una dona, d'entre 16 i 23 anys, que destaque per la seua implicació solidària en un àmbit de la igualtat de gènere.

L'Ajuntament concedeix este premi per a posar en valor l'acció d'aquelles dones de la localitat que, des de diferents àmbits, han trencat els prejudicis socials i culturals que impedeixen a les dones ser iguals que els homes, o per la seua tasca en favor de la igualtat. 

Les candidatures per a este guardó es podran presentar fins al pròxim 25 de febrer a proposta del propi ajuntament, entitats locals o la ciutadania. 

A més, dins de les activitats del 8 de Març, l'Àrea d'Igualtat organitza el XXI Concurs de Cartells i el XV de Fotografia, després de l'aturada l'any passat per la pandèmia. Els treballs podran presentar-se també fins al 25 de febrer en el registre d'entrada de Serveis Socials. 

El concurs de Cartells està dividit en dos categories: la categoria A, per a persones fins a 16 anys, i la categoria B per a majors de 16 anys. En cadascuna d'elles es repartiran dos guardons, un primer premi i un altre per al millor participant de la localitat. El certamen de Fotografia concedirà dos premis, un al millor treball presentat  i un altre al millor concursant local. 

Tots els guardons s'entregaran el 8 de març, en un acte en el qual també s'inaugurarà una exposició amb les obres presentades. Les bases estan disponibles en la web municipal

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon