Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Acord Territorial d'Ocupació Camp de Túria incorpora nous socis

 La Fundació Laboral de la Construcció, FEVEC i AEMÓN se sumen al projecte

 La seu de la Mancomunitat Camp de Túria ha sigut testimoni aquest matí de les noves addendes a l'Acord Territorial d'Ocupació de la comarca. Així, el saló de plens ha acollida l'acte de signatura d'adhesió com a nous membres de la Federació Laboral de la Construcció de la Comunitat Valenciana, la Federació Valenciana d'Empresaris de la Construcció i de l'Associació Empresarial de Montcada, Alfara del Patriarca, Nàquera i Bétera (AEMON).

La presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda, ha destacat la importància de “sumar forces i veus a un projecte que cerca millorar l'ocupabilitat i per tant, la qualitat de vida dels veïns i veïnes de la comarca”. “L’Acord és la unió dels agents socials, econòmics, productius, educatius i societat civil en benefici d'un desenvolupament productiu que es reflectisca en millors ocupacions, més empreses fortes a la comarca i més fortalesa”, ha afegit Celda.

L'acte ha comptat amb la participació del president de la Federació Valenciana d'Empresaris de la Construcció, Francisco Zamora; la gerent de la Fundació Laboral de la Construcció de la Comunitat Valenciana, Mª José Juan-Senabre; i el president de AEMON, Francisco Camps, qui ha estat acompanyat per representants dels polígons de Bétera i Nàquera.

Els nous socis amb veu i vot a partir d'aquest moment se adhereixen als 25 socis que des del 2016 s'han anat incorporant a l’Acord. Un projecte de la Mancomunitat Camp de Túria inclòs en el programa Avalem Territori de la Universitat de València i finançat per GVA Labora i el Ministeri de Treball i Economia Social.

Els nous membres de l’Acord se sumen a les 18 associacions de comerciants de Camp de Túria, als sindicats CCOO i UGT; a l'Associació de Treballadors i Autònoms; al Institut d’Estudis Comarcals; a l'Associació d'Empresaris La Reva (Asocreva); la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana (FEPEVAL) i el Grup d'Acció Local Túria- Calderona.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon