Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La propera setmana ‘Viu els Goya a l'Eliana’


La propera setmana 'Viu els Goya a l'Eliana' 


Les nominades 'Maixabel', 'Madres paralelas' y 'Mediterráneo'  es projectaran entre el dimarts i el dijous a l'Auditori Municipal

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de l'Eliana, coincidint amb la celebració dels Premis Goya, ha organitzat una sèrie de projeccions de les pel·lícules que han obtingut més nominacions als guardons del seté art més importants del nostre país. D'aquesta manera, el públic elianer podrà gaudir del millor cinema espanyol en tres sessions diferents, entre el dimarts 8 i el dijous 10 de febrer.

El programa de 'Viu els Goya a l'Eliana' arrancarà amb la projecció de 'Maixabel', interpretada per Blanca Portillo i Luis Tosar a les ordres de Icíar Bollaín. Conta la història de la vídua de l'assassinat per ETA l'any 2000 Juan María Jáuregui, que rep la sol·licitud d'un dels assassins del seu marit per a parlar amb ella a la presó.

'Madres paralelas' arribarà a la pantalla elianera el dimecres 9. Dirigida per Pedro Almodóvar i protagonitzada per Penélope Cruz, en el paper d'Ana una jove que té el seu primer fill i està absolutament aterrida i Janis una dona madura que serà mare al mateix temps i la història de la qual discorrerà paral·lela al naixement dels seus fills.

El programa tancarà amb 'Mediterráneo', el dijous dia 10. A les ordres del director Marcel Barrena, els seus intèrprets Eduard Fernández, Dani Rovira i Ana Castillo es ficaran en la pell de dos socorristes que viatgen a Lesbos (Grècia) afectats per la fotografia d'un xiquet ofegat en les aigües del Mediterrani. Quan arriben descobreixen una realitat brutal: milers de persones arrisquen la seua vida cada dia creuant l'oceà en pasteres, fugint de tota classe de guerres i conflictes. 

Totes les sessions tindran lloc a les 19 hores a l'Auditori Municipal, i amb uns preus molt assequibles: l'entrada general a 3,5 € i la reduïda 2,5 €. Les entrades anticipades es poden adquirir a www.elientrada.es.

L'edil de Cultura, Eva Santafé, ha recordat que les arts visuals tenen un gran acolliment en la localitat i que l'objectiu ha sigut acostar aquesta 36 edició dels premis Goya als veïns i veïnes. Uns guardons que, a més, posaran el fermall d'or al centenari de Luis García Berlanga, a qui també s'ha retut homenatge en la localitat amb un cicle del seu cinema i activitats culturals entorn de la seua figura.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon