Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla de Vallbona estrena web municipal amb l'objectiu de fer més accessible la informació

 L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona presenta la nova web amb una imatge renovada

El nou portal naix amb l’objectiu de fer més accessible la gestió municipal i facilitar la navegació.

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona presenta el nou portal web que facilita l’accés a la ciutadania de la informació municipal. El nou portal aporta un disseny més modern i s’adapta al manual d’imatge corporativa. A més, és més intuïtiva a l’hora d’oferir la informació al veïnat.

El nou portal www.lapobladevallbona.es facilita la navegació a través de tots els dispositius, tant equips de sobretaula, com portàtils, mòbils i tauletes digitals enllaçant amb altres aplicacions dels dispositius com el correu electrònics, el navegador de mapes o les trucades telefòniques.

L’alcalde, Josep Vicent Garcia, ha presentat el nou portal web i ha destacat que el propòsit del canvi de web ha estat en tot moment apropar la gestió municipal a la ciutadania i convertir-se en una ferramenta útil per als usuaris. Amb esta finalitat s’ha impulsat “una web més intuïtiva que oferix al veïnat tota la informació que necessita d’una manera clara i ràpida”.

El web de l’Ajuntament oferix accés ràpid des de la portada a informació en temps real de la situació dels aparcaments públics i les places disponibles, la seu electrònica i la passarel·la de pagament, el portal de transparència del consistori.

Amb el nou portal es facilita també l’accés a la informació a través de tots els canals de comunicació del consistori com les xarxes socials, la televisió local i la ràdio municipal que disposen d’enllaços en cada pàgina. 

A més, el web oferix la informació geolocalitzada dels serveis municipals a través del portal SIGPobla. Es poden consultar els mapes de transport públic, carrils bici o instal·lacions esportives entre d’altres.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon