Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El programa JOOP de l'IVAJ arriba a la seua cinquena edició a LlíriaEsta iniciativa pretén motivar a joves entre 16 i 21 anys que han abandonat els estudis o es troben en l'atur

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Llíria participa de nou en el programa Jove Oportunitat, promogut per l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) i cofinançat pel Fons Social Europeu.

Este mes de febrer ha donat començament a Llíria la cinquena edició del JOOP, que persegueix motivar a joves entre 16 i 21 anys que han abandonat els estudis o es troben situació de desocupació.

El programa proposa una orientació ambivalent, tant personal, mitjançant tècniques de coaching actitudinal, com a professional, amb un enfocament des del treball i les visites a empreses.

L'alcalde Joan Manuel Miguel i el regidor de Joventut i Infància, Vicent Lis, han visitat a les persones participants en esta edició. El primer edil ha destacat que "este és un programa de gran importància per a la joventut del municipi, ja que ofereix una visió integral a les persones joves i els permet construir el seu propi projecte global de vida".

El projecte orienta de manera individualitzada a les persones participants, a través de tallers d'assessorament que incentiven la seua motivació. "Durant els pròxims sis mesos, participaran en les diferents sessions de dinàmiques grupals, activitats i entrevistes individuals, que estan dirigides per un psicòleg expert en el coaching de joves i adolescents", ha explicat Vicent Lis.

El JOOP també contempla activitats de convivència i reflexió que donen suport a esots joves en la configuració eficient del seu propi projecte vital i professional.

A més, visitaran diferents empreses per a adquirir una visió global del mercat laboral, que els ajude a orientar-se per una eixida professional determinada. Igualment, el projecte ofereix un mòdul final de reentrada acadèmica, on es facilita a les persones que ho desitgen, a optar a la realització de la prova d'accés a un grau mitjà.
 


Prensa.Lliria * Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon