Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

Dos nous vehicles de la Policia Local adquirits per l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona

 L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona presenta dos nous vehicles de la Policia Local

  • Els dos nous vehicles adquirits suposen la millora en l’atenció i la seguretat ciutadana, completant el parc de vehicles policials als quals s’afigen altres mesures de protecció ciutadana.

L'Ajuntament ha adquirit dos nous vehicles per a la Policia Local en una nova dotació de material d’última tecnologia per millorar l’atenció ciutadana que es realitza des del cos policial. Els vehicles són de combustible híbrid i compten amb aparells desfibril·ladors. Un d’ells, a més, inclou mampara per al trasllat de persones detingudes.

Estos mitjans se sumen a altres posats per l’Ajuntament com són càmeres de seguretat i amb lectors de matrícules en diferents punts del municipi.

La Policia Local disposa en estos moments de quatre cotxes oficials retolats, dos d’ells híbrids, dues motocicletes a motor i una elèctrica i un cotxe no retolat per al trasllat de material.

El Ayuntamiento de la Pobla de Vallbona presenta dos nuevos vehículos de la Policía Local

El Ayuntamiento ha adquirido dos nuevos vehículos para la Policía Local en una nueva dotación de material de última tecnología para mejorar la atención ciudadana que se realiza desde el cuerpo policial. Los vehículos son de combustible híbrido y cuentan con aparatos desfibriladores. Uno de ellos, además, incluye mampara para el traslado de personas detenidas.

Los dos nuevos vehículos adquiridos suponen la mejora en la atención y la seguridad ciudadana, completando el parque de vehículos policiales a los cuales se añaden otras medidas de protección ciudadana.

Estos medios se suman a otros ademanes por el Ayuntamiento como son cámaras de seguridad y con lectores de matrículas en diferentes puntos del municipio.

La Policía Local dispone en estos momentos de cuatro coches oficiales rotulados, dos de ellos híbridos, dos motocicletas a motor y una eléctrica y un coche no rotulado para el traslado de material.Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :