Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Conselleria dona el vistiplau a la parcel·la per al Centre de Salut a Sant Antoni de Benaixeve

 


En aquest moment l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve ha rebut ja l'acceptació de les condicions tècniques perquè en la parcel·la triada puga construir-se el nou Centre de Salut de Sant Antoni. Amb això s'avança bastant, segons el propi alcalde de Sant Antoni- Enrique Santafosta- ja que ara es podrà posar la màquina administrativa municipal en marxa, amb el que s'acceleraran els temps el més possible.

Segons la Generalitat, no obstant això haurà de procedir-se per a realitzar el Centre de Salut, a la demolició de les actuals construccions i per tant, no hauran d'haver-hi càrregues, "ni servidumbres" de cap mena.

Con el informe de viabilitat positiu sobre la parcel·la que albergarà el Centre de Salut, continuarà el procediment per a la futura construcció del centre 

Per tant aquesta setmana, Conselleria de Sanitat, a través de la Direcció General d'Infraestructures, va fer arribar a l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve el seu informe de viabilitat tècnica sobre la parcel·la proposada per a albergar el nou Centre de Salut del municipi.

La resolució de l'informe  favorable, permet que els serveis municipals pugan seguir amb el procediment per a la futura construcció del nou centre en Sant Antoni de Benaixeve. 

Segons declara l'alcalde, Enrique Santafosta:  “Per fi veiem els fruits del treball realitzat. Estem un pas més prop d'aconseguir un Centre de Salut a l'altura del que necessita la nostra població”.Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon