Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera organitza la I Mostra de Teatre Amateur


  •  La Mostra se celebrarà els dies 13, 20, 21, 22, 27 i 28 de Maig a la Casa de la Cultura.
  •  Les inscripcions per a participar estan obertes a tots els grups de teatre amateur a nivell nacional fins al pròxim 11 de març.

 

L'Ajuntament de Bétera, a través de la regidoria de Cultura, ha posat en marxa la primera edició de la Mostra de Teatre Amateur amb la col·laboració de la Federació de Teatre Amateur de la Comunitat Valenciana i Zorongo Teatre.

La I Mostra de Teatre Amateur de Bétera tindrà lloc al maig i per a dur-la a terme s'ha triat la Casa de la Cultura com a escenari. El 13 de maig se celebrarà la Presentació a les 22:30h mentre que les representacions de les companyies teatrals tindran lloc els dies, 20, 21, 22 i 27 de Maig a les 22:30h a excepció del dia 22 que se celebrarà a les 19:00h. Mentre que el 28 de Maig a les 19:00h tindrà lloc la clausura i el lliurament de premis.

 

Convocatòria oberta

Des de hui mateix i fins al pròxim 11 de març s'obri la convocatòria per a participar en aquesta primera edició.

Al festival podran presentar-se tots els grups de teatre amateur del territori nacional que ho desitgen, sense ànim de lucre i només hi haurà una única categoria per a totes les obres representades, sent 4 el nombre màxim de companyies que actuaran de les que almenys la meitat hauran de pertànyer a la Federació de Teatre Amateur de la Comunitat Valenciana. Cada grup podrà presentar una obra d'entre 60 i 120 minuts de duració, en valencià o castellà.

Els grups que desitgen participar hauran de presentar la fitxa d'inscripció, en el Registre General d'Entrada d'aquest Ajuntament oficines municipals situades al Carrer José Gascón Sirera, núm. 9 (46117) Bétera (València) o telemàticament en la seu electrònica www.betera.es.

A més juntament amb la fitxa d'inscripció tots els grups hauran d'aportar també una sinopsi i en suport llapis USB, CD, enllaç a YouTube o qualsevol enllaç on puga visualitzar-se l'obra que vulguen representar, 2 fotografies amb una resolució mínima de 300 dpi, el repartiment i la fitxa tècnica, un dossier/currículum del grup de no més de 15 línies.

 

Premis

Els premis es lliuraran el pròxim 28 de Maig dia en què finalitzarà aquesta Mostra i es podrà optar als següents guardons:

  •  Premi Bétera a Escena a la millor obra.
  •  Premi Bétera a Escena del públic. L'obra guanyadora serà la que obtinga major puntuació dels espectadors assistents.
  •  Premi Bétera a Escena a la Millor Actriu
  •  Premi Bétera a Escena al Millor Actor.
  •  Premi Bétera a Escena a la Millor Actriu de Repartiment.
  •  Premi Bétera a Escena al Millor Actor de Repartiment
  •  Premi Bétera a Escena a la Millor Direcció



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon