Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera organitza el Carnestoltes 2022 per al 25 de febrer

  •  Dissabte pròxim 25 de febrer els carrers del municipi s'ompliran de disfresses, música, color i bon ambient en una gran desfilada.
  •  A més tots els xiquets i xiquetes dels centres educatius de Bétera podran participar en el ja tradicional concurs d'antifaços.

Bétera ja es prepara per a complir amb la data més animada del calendari. Dissabte pròxim dia 25 torna el colorit típic de Carnestoltes als carrers del municipi en una desfilada, que l'any passat no es va poder celebrar, i que enguany torna amb més força per a omplir d'alegria, disfresses i bona música Bétera.

"Seguirem totes les mesures sanitàries oportunes per a celebrar un Carnestoltes on els més xicotets de Bétera gaudisquen, on sone la música i els carrers s'òmpliguen de disfresses. Animem a tots els nostres veïns i veïnes a participar amb prudència i responsabilitat", ha destacat l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío.

La música d'una xaranga i el ritme d'una batucada donarà el senyal d'inici d'una desfilada que eixirà de l'Albereda a les 17:30h i recorrerà diversos carrers de Bétera fins a arribar a l'edifici de Casa Nebot on el jurat farà lliurament dels premis a les millors disfresses de la vesprada.

Per al regidor de Festes, Manuel Pérez, "aquestes activitats estan dirigides especialment als més xicotets que viuen amb il·lusió aquesta festa, així com per a mantindre les tradicions com el concurs d'antifaços que portem realitzant des de fa anys".

Concurs d'Antifaços

Com cada any des de fa ja sis edicions, la regidoria de Festes, ha posat en marxa el Concurs d'Antifaços que ja s'ha comunicat a tots els centres educatius del municipi perquè animen a l'alumnat a participar.

"Busquem potenciar la creativitat i l'art dels nostres xiquets i xiquetes a través de l'elaboració d'aquestes màscares", ha assenyalat Manuel Pérez.

Els premis d'aquest concurs, que ompli l'àrea de Festes de preciosos antifaços entre els quals es tria el millor, s'entregaran el mateix dissabte 25 en finalitzar la desfilada de disfresses en l'edifici de Casa Nebot.

 D'altra banda, Bétera també viurà el Carnestoltes gràcies a l'Associació de Veïns de la Urbanització Mas Camarena que ha organitzat una altra desfilada per a dissabte que ve dia 19.

D'aquesta manera, de 17:30h a 19:00h i a ritme de batucada els xiquets i xiquetes recorreran tota la urbanització fins a arribar al Club Social on s'atorgaran els premis a les millors disfresses individuals i en grup. Una vesprada plena de diversió que estarà acompanyada d'un bon xocolate calent per a tots els joves participants.

Disfresses, música, color i bon ambient a Bétera per a celebrar el Carnestoltes de 2022.

Les fotos són del carnestoltes 2020





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon