Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Acabades les obres de millora del polígon La Pila de Benaguasil

Les obres s'han centrat en millores de les zones verdes i d'una zona biosaludable, la incorporació d'un carril de ciclovianants i la renovació de l'enllumenat públic.

L'actuació ha comptat amb una subvenció de l'IVACE de 148.000€

L'Ajuntament de Benaguasil ha dut a terme obres de millora i modernització del Polígon Industrial La Pila, actuant en matèria d'eficiència energètica, incorporació d'un carril de ciclovianants, en la millora de les zones verdes i d'una zona biosaludable.

La renovació de les infraestructures d'aquest polígon, que té una superfície de 130.161 m², inclou la millora de les zones verdes amb la instal·lació d'una zona biosaludable amb un total de quatre màquines per a la realització d'exercicis de gimnàstica que faciliten la pràctica de l'exercici físic a l'aire lliure i contribueixen a una vida més saludable.

Amb l'objectiu de continuar apostant per la mobilitat urbana sostenible en el municipi s'ha dotat al polígon d'un carril de ciclovianants perquè els treballadors que recorren a la bicicleta, al patinet o que es mouen a peu puguen arribar als seus llocs de treball d'una forma segura.

D'altra banda, les obres també han suposat millores en l'enllumenat públic, els fanals del qual han sigut dotades de tecnologia Led, la qual cosa suposarà un estalvi energètic i econòmic d'un 47’96%.

A això se suma la instal·lació d'un sistema de videovigilància, de col·locació de senyals i identificació de carrers per a modernitzar i ampliar la seguretat d'aquesta àrea industrial.

El regidor de l'àrea, Pedro Peris, ha destacat la importància de les millores efectuades en aquesta zona industrial amb les quals s'ha “reforçat i modernitzat l'entorn del polígon, millorant la imatge i la funcionalitat, i amb les quals s'ha perseguit que les empreses disposen d'una oferta de serveis el més completa i actualitzada possible, potenciant tant la productivitat de les activitats existents com fent de l'enclavament un lloc atractiu per a la implantació de noves empreses en les parcel·les vacants”.Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon