Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

Turisme Llíria promocionarà en Fitur l'oferta de música i patrimoni per a 2022Presentarà en el certamen internacional de Madrid la seua programació de festivals musicals

Turisme Llíria assistirà a Fitur 2022 amb una oferta turística basada en dos dels seus grans valors, el seu extens patrimoni històric que recorre el llegat de diverses cultures, i la seua riquesa musical amb esdeveniments singulars que se celebren al llarg de tot l'any. 

Així, l'Ajuntament de la capital del Camp de Túria estarà present, una vegada més, en el certamen internacional de Madrid que es desenvoluparà del 19 al 23 de gener, i dins de l'estand del Patronat Provincial València Turisme. 

En este espai, Llíria compartirà la seua condició de Ciutat Creativa de la Música amb Manises, recentment designada en la modalitat Artesania i Arts Populars, en un expositor propi per a donar a conéixer al món les sinergies que ofereix la pertinença a la Xarxa UNESCO”, ha volgut assenyalar el regidor de Turisme, Paco García. 

Turisme Llíria promocionarà a Fitur la seua programació de festivals musicals per a este any 2022. L'acte de presentació d'esta agenda d'esdeveniments, sota el segell de la marca Mediterranew Musix de Turisme Comunitat Valenciana, tindrà lloc el divendres 21 de gener a les 12.00 hores. 

D'esta manera, Paco García ha destacat que “la visita al patrimoni de Llíria incorpora l'atractiu de poder gaudir també d'una variada programació musical i de qualitat”. 

Festivals musicals
El “eMe 2022” (4a edició del Early Music of Edeta), Festival de Patrimoni Històric i Música Antiga de Llíria, obrirà esta oferta d'esdeveniments el cap de setmana del 25 al 27 de març per a celebrar el Dia Mundial de la Música Antiga a l'església de la Sang (Monument Nacional). 

Seguidament, “El DesenJazz 2022” (7é Festival de Jazz i Altres *Músiques de Llíria), se celebrarà el cap de setmana del 6 al 8 de maig amb una programació internacional de jazz i músiques contemporànies per a commemorar el Dia Mundial del Jazz. 

Finalment, el “LLUM Fest 2022” (4t Llíria Universal Music), Festival de Músiques del Món de Llíria, tindrà lloc els dies 24, 25 i 26 de juny per a commemorar “La Fête de la Musique” (Dia Europeu de la Música). 

“En estos festivals, Llíria, a més, estableix una col•laboració musical amb altres Ciutats Creatives de la UNESCO, amb la presència d'agrupacions internacionals procedents de municipis de la Xarxa”, ha indicat l'edil de Turisme. 

Esta oferta musical diversa es complementa, entre altres esdeveniments, amb els festivals de música clàssica que protagonitzen les prestigioses societats musical de la localitat i que tenen el seu major exponent en el ‘Concert de les Bandes de Llíria’ que se celebra el mes de setembre. 

Entre els seus atractius, a la música, la localitat edetana suma els seus elements patrimonials que la converteixen en una ‘Simfonia de Cultures’, i que permet recórrer la ciutat en diferents èpoques i conéixer la seua extraordinària història. Turisme Llíria ofereix tres rutes turístico culturals diferents per a endinsar-se en l’Edeta romana, la Lyria medieval i la Llíria del Renaixement i Barroc. 

A més, la gastronomia i els paratges naturals presenten a Llíria també com una destinació turística de proximitat que val la pena visitar.
 


Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :