Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

S'incorporen a la Policia de l'Eliana cinc agents més

La plantilla s'incrementa fins als 31 policies que vetllen per la seguretat de la ciutadania.

Un total de 5 nous agents de la Policia Local han estat rebuts aquest migdia en el Saló de Plens de l'Ajuntament per part de l'alcalde, Salva Torrent. L'acte, en el qual també ha estat present el regidor de Seguretat Ciutadana, Vicente Zamora i l'Oficial Cap, Alfonso Azkoitia, ha servit per a donar-los benvinguda a la localitat després de la seua recent incorporació a la plantilla municipal.

Dels 5 nous policies, dos venen a substituir vacants d'agents que s'han traslladat mentre que les altres tres són places de nova creació, ascendint així la plantilla a un total de 31 agents. El cos policial de l'Eliana està dotat dels recursos necessaris per a desenvolupar la seua labor amb 3 vehicles policials, un d'atestats i controls, 2 noves motos tot terreny de gran cilindrada, un dron i 84 càmeres de vigilància per a prevenir delictes.

L'Ajuntament recorda que davant qualsevol emergència o situació d'inseguretat, la Policia Local està a la disposició d’elianers i elianeres les 24 hores dels 365 dies a l'any en el telèfon 96 274 07 01. "El cos agraeix la col·laboració ciutadana per a mantenir el baix índex de delictes".

Torrent ha recordat que formen part d'un servei públic essencial per a la ciutadania -que inclou vigilància preventiva, seguretat ciutadana, controls, violència de gènere i menors- i els ha traslladat la benvinguda a l'Eliana.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon