Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

S'incorporen 31 veïns i veïnes a treballar a l'Ajuntament de Bétera amb el Pla d'Ocupació Local 2021

  •  En aquesta segona convocatòria per al lloc d'Operari/a- Peó/na se ha valorat l'experiència prèvia i una formació relacionada amb el lloc sol·licitat.
  •  Per a aquest Pla d'Ocupació el Consistori ha destinat 407.296,72€.

 


 

En poc més de 6 mesos l'Ajuntament de Bétera, a través de la regidoria d'Ocupació, ha posat en marxa dos Plans d'Ocupació Locals que han donat treball a un total de 68 veïns i veïnes de la localitat.

Per a això, el Consistori beteraà ha invertit amb recursos propis més de 800.000 euros que a més de fomentar l'ocupabilitat entre les famílies de Bétera, que més ho necessiten, suposa un reforç als serveis municipals i en conseqüència, un benefici que redundarà en el municipi.

"L'àrea d'Ocupació ha treballat intensament i a contrarellotge per a tirar avant aquest segon Pla i així continuar oferint ocupació i avançant en la integració laboral i la cohesió social del nostre municipi", ha explicat l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, durant la visita que ha realitzat aquest mateix matí a la Base d'Obres Municipal per a donar la benvinguda als nous treballadors i treballadores.

En aquesta segona convocatòria s'han contractat 31 veïns i veïnes que durant 6 mesos treballaran a jornada completa com a Conserges i Operaris/as – Peons/es. En concret, els 3 conserges realitzaran l'obertura i tancament d'edificis municipals, atendran i informaran el públic i controlaran els accessos a les dependències, així com rebran, classificaran, conservaran i distribuiran documents, objectes, correspondència i publicitat d'activitats municipals, al mateix temps que també notificaran documentació entre l'Administració i interessats.

Al seu torn, els 28 Operaris/as-Peons/as de Serveis Múltiples contractats faran tasques de manteniment, neteja, adequació i conservació d'espais públics i edificis i instal·lacions municipals. Així com la neteja i conservació de camins i cunetes i el suport a les brigades municipals.

En aquesta línia la regidora d'Ocupació, Mónica Martín, ha destacat "la gran oportunitat que suposa no sols a nivell laboral sinó també a nivell personal exercir aqueixes funcions que contribuiran a millorar la qualitat dels serveis públics".

L'objectiu principal d'aquest segon Pla d'Ocupació és donar cobertura a les famílies ateses les necessitats generades per la situació socioeconòmica que estem vivint; a més de possibilitar una requalificació professional que millore les seues expectatives de continuar en el mercat laboral.

A més aquesta iniciativa se suma a unes altres que es realitzen des de la regidoria d'Ocupació que comporten una millora en la formació i la qualificació professional per a una major inserció laboral entre la ciutadania.

Unes iniciatives com el Taller d'Ocupació i el programa ET FORMEM mitjançant els quals els veïns i veïnes adquireixen uns coneixements i destreses que els donen la possibilitat d'obtindre certificats professionals. D'aquesta manera, en aquesta convocatòria del Pla d'Ocupació a més dels ítems socials, per al lloc d'Operari/a - Peó/na, s'ha valorat l'experiència prèvia i s'ha posat en valor els certificats de professionalitat que molts dels nostres veïns i veïnes han obtingut gràcies a aquests programes.

"Comptem amb bons professionals que han adquirit una formació teòrica-pràctica i una experiència professional en els programes mixtos de formació i ocupació impulsats des de l'àrea d'Ocupació que s'ha valorat en els criteris de baremació recollits en aquesta convocatòria", ha explicat la regidor d'Ocupació.

Per a aquest segon Pla d'Ocupació Local 2021 l'Ajuntament de Bétera ha destinat un total de 407.296,72€.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon