Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

S'incorporen 31 veïns i veïnes a treballar a l'Ajuntament de Bétera amb el Pla d'Ocupació Local 2021

  •  En aquesta segona convocatòria per al lloc d'Operari/a- Peó/na se ha valorat l'experiència prèvia i una formació relacionada amb el lloc sol·licitat.
  •  Per a aquest Pla d'Ocupació el Consistori ha destinat 407.296,72€.

 


 

En poc més de 6 mesos l'Ajuntament de Bétera, a través de la regidoria d'Ocupació, ha posat en marxa dos Plans d'Ocupació Locals que han donat treball a un total de 68 veïns i veïnes de la localitat.

Per a això, el Consistori beteraà ha invertit amb recursos propis més de 800.000 euros que a més de fomentar l'ocupabilitat entre les famílies de Bétera, que més ho necessiten, suposa un reforç als serveis municipals i en conseqüència, un benefici que redundarà en el municipi.

"L'àrea d'Ocupació ha treballat intensament i a contrarellotge per a tirar avant aquest segon Pla i així continuar oferint ocupació i avançant en la integració laboral i la cohesió social del nostre municipi", ha explicat l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, durant la visita que ha realitzat aquest mateix matí a la Base d'Obres Municipal per a donar la benvinguda als nous treballadors i treballadores.

En aquesta segona convocatòria s'han contractat 31 veïns i veïnes que durant 6 mesos treballaran a jornada completa com a Conserges i Operaris/as – Peons/es. En concret, els 3 conserges realitzaran l'obertura i tancament d'edificis municipals, atendran i informaran el públic i controlaran els accessos a les dependències, així com rebran, classificaran, conservaran i distribuiran documents, objectes, correspondència i publicitat d'activitats municipals, al mateix temps que també notificaran documentació entre l'Administració i interessats.

Al seu torn, els 28 Operaris/as-Peons/as de Serveis Múltiples contractats faran tasques de manteniment, neteja, adequació i conservació d'espais públics i edificis i instal·lacions municipals. Així com la neteja i conservació de camins i cunetes i el suport a les brigades municipals.

En aquesta línia la regidora d'Ocupació, Mónica Martín, ha destacat "la gran oportunitat que suposa no sols a nivell laboral sinó també a nivell personal exercir aqueixes funcions que contribuiran a millorar la qualitat dels serveis públics".

L'objectiu principal d'aquest segon Pla d'Ocupació és donar cobertura a les famílies ateses les necessitats generades per la situació socioeconòmica que estem vivint; a més de possibilitar una requalificació professional que millore les seues expectatives de continuar en el mercat laboral.

A més aquesta iniciativa se suma a unes altres que es realitzen des de la regidoria d'Ocupació que comporten una millora en la formació i la qualificació professional per a una major inserció laboral entre la ciutadania.

Unes iniciatives com el Taller d'Ocupació i el programa ET FORMEM mitjançant els quals els veïns i veïnes adquireixen uns coneixements i destreses que els donen la possibilitat d'obtindre certificats professionals. D'aquesta manera, en aquesta convocatòria del Pla d'Ocupació a més dels ítems socials, per al lloc d'Operari/a - Peó/na, s'ha valorat l'experiència prèvia i s'ha posat en valor els certificats de professionalitat que molts dels nostres veïns i veïnes han obtingut gràcies a aquests programes.

"Comptem amb bons professionals que han adquirit una formació teòrica-pràctica i una experiència professional en els programes mixtos de formació i ocupació impulsats des de l'àrea d'Ocupació que s'ha valorat en els criteris de baremació recollits en aquesta convocatòria", ha explicat la regidor d'Ocupació.

Per a aquest segon Pla d'Ocupació Local 2021 l'Ajuntament de Bétera ha destinat un total de 407.296,72€.

Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :