Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

Sant Antoni prepara un Curs personalitzat d'ajuda a l'emprenedoria, de caràcter trimestral i amb mentories

Es desenvoluparà en tres trimestres: de febrer a abril, de maig a juliol i de setembre a novembre, amb un màxim de 20 persones.

Segons informa la regidoria de Comerç i Impuls Local de Sant Antoni per al pròxim mes de febrer ja començaria el primer curs del programa d'ajuda a l'emprenedor oferirà una mentorització personalitzada per als projectes dels assistents al curs. 

Es treballaran continguts sobre estratègies de negoci, pla de viabilitat, Màrqueting digital i vendes, així com assessorament i gestoria, a través de continguts teòrics i tallers pràctics. Per a això, el programa comptarà amb la participació de mentors especialitzats en diferents àrees. 

El curs serà gratuït i s'impartirà presencialment els dimecres de 9,30 a 11 hores a la Sala Multiús de l'Ajuntament. Les inscripcions poden realitzar-se a través del següent enllaç: Termini d'inscripció obert fins al 6 de febrer. 

A la pàgina web municipal es podrà trobar telèfons i adreces electròniques.Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :