Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

Riba-roja inicia l'elaboració del PUAM (Pla Urbà d'Actuació Municipal)


br /> La finalitat és incorporar les prioritats i actuacions futures respecte a obres i serveis en l'agenda urbana municipal potencialment finançables, a través dels plans d'inversió de la Diputació de València o de les convocatòries d'ajudes i línies de finançament autonòmiques, nacionals o europees.

Tot això, servirà per a avançar en el disseny de municipis més habitables, justos, inclusius, saludables, intel·ligents i sostenibles, que són en definitiva els grans objectius de la planificació estratègica urbana de la Unió Europea per a la dècada 20-30.

L'objectiu fonamental del PUAM és facilitar el disseny d'un full de ruta d'actuacions en l'àmbit municipal, participat amb la ciutadania i els agents socials, que permeta integrar les prioritats futures en l'agenda urbana municipal per a fer del municipi un àmbit de convivència amable, acollidor i saludable.

Aquest pla contindrà actuacions de caràcter general, recollits en altres documents o plans municipals ja redactats com el PGOU, el Pla Estratègic participat de Riba-roja de Túria (2017-2025), el PMUS o el PACES i altres, més específiques, especialment relacionades amb l'àmbit urbanístic i d'obra pública que afecten les diferents àrees municipals, Esports, Medi Ambient, Serveis Socials, Educació, etc.

Per a la seua redacció s'articularà un procés participatiu que requerirà el suport actiu de la ciutadania, parts interessades i agents clau del municipi, que serà clau en l'anàlisi del conjunt dels problemes, la identificació d'objectius i metes, i el disseny del Pla les mesures proposades del qual siguen àmpliament acceptades per tota la ciutadania.

Aquesta participació s'articularà a través de grups de treball i enquestes a la ciutadania , així com als tècnics/ques municipals i al govern municipal . Des de l'ajuntament s'ha habilitat una web per a facilitar la participació de la ciutadania: http://puamribaroja.participacion-publica.com/

L'alcalde de Riba-roja, Robert Raga ha assegurat "aquest document marc, necessari per a l'execució de les Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació de València, definirà les prioritats i necessitats, en matèria d'obres i serveis en el nostre municipi per als pròxims deu anys, sempre des de la perspectiva de millora del benestar i la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes "Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :