Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria presenta l'Agenda Municipal per la Igualtat 2022

La publicació incideix, en esta edició, en la perspectiva de gènere en l'esport

L'Ajuntament de Llíria ha donat a conéixer hui l'Agenda Municipal per la Igualtat de Gènere 2022, que enguany gira al voltant del lema "Les dones sumem en diversitat esportiva, cultural, ètnica i social", abordant especialment l'esport des de la perspectiva de gènere. 

L'acte ha comptat amb la presència de la primera tinenta d'alcalde, Fina Torrijo, la periodista especialitza en violència de gènere i esport femení Paqui Méndez, la coordinadora de Serveis Socials Fina Navarro, i l'agent municipal d'Igualtat Sonia Soto. 

Amb motiu de la recent celebració del Mundial d'Handbol femení a Llíria, esta edició vol servir per a donar visibilitat a les dones esportistes i sensibilitzar sobre els estereotips sexistes que encara estan molt presents en l'esport femení, per a deixar d'utilitzar-los. 

L'agenda que edita l'Àrea d'Igualtat del Consistori edetà, compta amb les il•lustracions de la dissenyadora de Lina Vila i estan basades en la campanya municipal de cohesió i inclusió social 'Llíria eres tu', que té com a principal objectiu convertir la localitat en un entorn d'interculturalitat i fomentar la convivència ciutadana, on existisquen espais per a l'entesa entre persones que resideixen en ella, independentment de la seua procedència o trets culturals i de gènere. 
    
"Llíria és una ciutat plenament compromesa amb la igualtat en tots els seus àmbits i volem que les dones siguen realment un referent per a la joventut del nostre municipi, i en l'esport poden trobar també models a seguir, que estan al mateix nivell que els homes", ha destacat la primera tinenta d'alcalde, Fina Torrijo. 

"La sensibilització i l'educació són bàsiques per a aconseguir este compromís que tenim, fer una societat més justa, solidària, diversa i igualitària", ha afegit.

L'Agenda Municipal per la Igualtat de Gènere 2022 es distribuirà entre les associacions de dones de la localitat, organismes públics oficials d'àmbit social i el personal de l'Ajuntament de Llíria. 
 


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon