Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria posa en marxa un nou Taller d'Ocupació


L'alumnat del programa 2020-2021 ha rebut els diplomes que acrediten la seua formació durant l'últim any

El Taller d'Ocupació 2020-2021 de l'Ajuntament de Llíria ha finalitzat la seua etapa formativa amb l'entrega dels diplomes, per part de l'alcalde Joanma Miguel, a l'alumnat que ha participat en el programa durant este últim any. 

El projecte ha oferit formació professional remunerada a trenta veïns i veïnes durant este exercici, en les especialitats de jardineria, obra i soldadura. L'alumnat ha alternat la seua activitat formativa, teòrica i pràctica, amb diverses actuacions de millora de l'accessibilitat del municipi en espais públics del nucli urbà.

D'esta manera, han realitzat actuacions de reparació de desperfectes en l'empedrat de la Vila Vella, així com als voltants del Museu*Arqueològic i l'església de la Sang, on s'han creat també nous espais enjardinats. El Taller ha desenvolupat també activitats de plantació i instal•lació de reg en altres jardins municipals. I han muntat baranes metàl•liques i passamans per a millora d'accessibilitat en diferents zones de Llíria.

Nou Taller d'Ocupació
El Taller d'Ocupació "Llíria Accessible" 2021-2022 va prendre el relleu a este programa de formació professional la setmana passada amb la incorporació dels i les 30 alumnes treballadores, que es distribuiran en les tres àrees d'este: obra, jardineria i soldadura. 

Igualment, el personal del centre està compost per un director, un monitor per a cadascun dels tres tallers formatius, un docent de suport, i un auxiliar administratiu.

El programa, dirigit a persones majors de 18 anys, amb una inversió total de 777.000 euros, està cofinançat per l'Ajuntament de Llíria en col•laboració amb Labora i el Ministeri de Treball i Economia Social. 

L'alcalde Joanma Miguel ha volgut destacar "la importància d'estos programes que promovem amb el suport de Labora, perquè com l'edició anterior, trenta persones desocupades es beneficiaran d'un any de formació i experiència laboral real, que els permetrà trobar noves oportunitats en el futur". 

Finalment, "el marc d'actuació d'este nou taller seguirà centrat en la millora de l'accessibilitat en el municipi, amb actuacions previstes en instal•lacions poliesportives i el nucli urbà de Llíria", ha explicat l'edil de Foment Econòmic, Paco Gorrea. 
 

 

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon