Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La campanya Bunyols Solidaris de les falles de Riba-roja recapta més de 600€ i quasi 4.000 productes infantils

La campanya Bunyols Solidaris, organitzada per la Junta Local Fallera de Riba-roja des de la secretaria de Cultura i Tradició i en col·laboració amb les sis comissions falleres de la localitat: L'Harmonia, El Túria, La Unió, La Pau, L'Amistat i la Falla Plaça de la Constitució, ha recaptat més de 600€ en metàl·lic i quasi 4.000 productes infantils.

Es tracta de la primera vegada que es duu a terme aquesta iniciativa i el seu èxit ha sorprés gratament l'organització. Durant la jornada del diumenge 12 de desembre, les comissions de les sis falles de Riba-roja van col·laborar donant els bunyols que cuinaven als qui arribaven als seus casals i van aportar de manera solidària productes d'higiene infantil. Així mateix, es va recaptar una quantitat econòmica en metàl·lic gràcies a aportacions voluntàries dels veïns, els qui s'han implicat molt en aquesta campanya.

Per part seua, l'Ajuntament de Riba-roja va col·laborar amb l'aportació a cada casal faller d'unflables per a oferir jocs als xiquets i amb l'oli i la farina necessaris per al cuinat de tots els bunyols.

En concret, Bunyols Solidaris ha recaptat un total de 603 euros en metàl·lic, 3400 bolquers, 255 productes d'higiene infantil i prop de 200 productes de puericultura. Amb els 603€ s'ha adquirit la resta de productes d'alimentació i neteja que es consideren necessaris com són 120 garrafes de 3 litres de detergents de roba, 120 de lleixiu de 2 litres, 120 fregasols, 80 llaunes de tonyina, 40 pots de tomaca fregida, 40 de llegums i 40 quilos arròs.

Tot el recaptat s'ha distribuït entre dues entitats: Càritas i el Banc d'Aliments de Riba-roja. La major part ha anat a parar a aquesta última institució, ja que és quan més falta li fa per motius de finalització de l'any, del pressupost i la subvenció.

Per part seua, Càritas ha rebut els productes de puericultura i tèxtil infantil i part de les compres de productes d'alimentació i higiene.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon