Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

La campanya Bunyols Solidaris de les falles de Riba-roja recapta més de 600€ i quasi 4.000 productes infantils

La campanya Bunyols Solidaris, organitzada per la Junta Local Fallera de Riba-roja des de la secretaria de Cultura i Tradició i en col·laboració amb les sis comissions falleres de la localitat: L'Harmonia, El Túria, La Unió, La Pau, L'Amistat i la Falla Plaça de la Constitució, ha recaptat més de 600€ en metàl·lic i quasi 4.000 productes infantils.

Es tracta de la primera vegada que es duu a terme aquesta iniciativa i el seu èxit ha sorprés gratament l'organització. Durant la jornada del diumenge 12 de desembre, les comissions de les sis falles de Riba-roja van col·laborar donant els bunyols que cuinaven als qui arribaven als seus casals i van aportar de manera solidària productes d'higiene infantil. Així mateix, es va recaptar una quantitat econòmica en metàl·lic gràcies a aportacions voluntàries dels veïns, els qui s'han implicat molt en aquesta campanya.

Per part seua, l'Ajuntament de Riba-roja va col·laborar amb l'aportació a cada casal faller d'unflables per a oferir jocs als xiquets i amb l'oli i la farina necessaris per al cuinat de tots els bunyols.

En concret, Bunyols Solidaris ha recaptat un total de 603 euros en metàl·lic, 3400 bolquers, 255 productes d'higiene infantil i prop de 200 productes de puericultura. Amb els 603€ s'ha adquirit la resta de productes d'alimentació i neteja que es consideren necessaris com són 120 garrafes de 3 litres de detergents de roba, 120 de lleixiu de 2 litres, 120 fregasols, 80 llaunes de tonyina, 40 pots de tomaca fregida, 40 de llegums i 40 quilos arròs.

Tot el recaptat s'ha distribuït entre dues entitats: Càritas i el Banc d'Aliments de Riba-roja. La major part ha anat a parar a aquesta última institució, ja que és quan més falta li fa per motius de finalització de l'any, del pressupost i la subvenció.

Per part seua, Càritas ha rebut els productes de puericultura i tèxtil infantil i part de les compres de productes d'alimentació i higiene.

Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :