Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

Llíria està participant en una nova edició de Fitur amb la promoció de la programació de festivals musicals


Llíria presenta a Fitur la seua programació de festivals musicals

El president de la Generalitat ha visitat hui l'estand del municipi com a Ciutat Creativa de la UNESCO

Turisme Llíria està participant en una nova edició de Fitur amb la promoció, especialment, de la programació de festivals musicals que organitza la ciutat al llarg de l'any. 

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha visitat hui l'estand de Llíria, en el Dia de la Comunitat Valenciana al certamen de Madrid, on ha sigut rebut per l'alcalde Joanma Miguel i la primera tinenta d'alcalde, Fina Torrijo. Ahir va fer el propi el president de la Diputació de València, Toni Gaspar, acompanyat pel diputat de Turisme, Jordi Mayor. 

L'Ajuntament de Llíria està present a Fitur 2022 dins de l'espai del patronat València Turisme, amb un expositor propi que comparteix amb l'altra Ciutat Creativa de la UNESCO a la província, Manises. 

En este sentit, l'alcalde Joanma Miguel ha destacat que la música "constitueix també un recurs turístic de primer ordre, per la qual cosa pertànyer a la Xarxa UNESCO ens permet projectar-nos al món amb una oferta diferent que s'afig a altres atractius per al turisme com és el nostre extraordinari patrimoni històric". 

Presentació agenda festivals


El tècnic de Turisme Llíria, Vicent Sesé, presentarà demà a Fitur, a les 12.00 hores, l'agenda de festivals musicals del municipi per a este any 2022. Estos esdeveniments compten amb el suport de la marca Mediterranew Musix de Turisme Comunitat Valenciana. 

Esta programació s'iniciarà el mes de març amb el Festival de Patrimoni Històric i Música Antiga "eMe 2022". Al maig se celebrarà la setena edició del Festival de Jazz i Altres Músiques de Llíria "El DesenJazz 2022". I al juny arribarà el "LLUM Fest 2022. Llíria Universal Music", Festival de Músiques del Món. 

A esta programació de Turisme Llíria, cal sumar la resta d'esdeveniments de música clàssica que ofereix la ciutat al llarg de tot l'any, organitzats per l'Àrea de Cultura i protagonitzats per les societats musicals locals i altres formacions. 

Per altra banda, la Regidoria de Turisme també promociona el seu programa de visites turístiques 'Simfonia de Cultures', que recorre la història de la ciutat a través de tres rutes, l'Edeta romana, la Lyria medieval i la Llíria del Renaixement i Barroc.  

 Prensa.Lliria * Creative Commons
Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :