Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

‘La patria en la cartera’, el nou llibre de Joaquim Bosch, es presenta a l’Octubre CCC


El magistrat Joaquim Bosch presentarà el seu darrer llibre 'La patria en la cartera' (Ed. Ariel) el pròxim 27 de gener a l'Octubre CCC. En l'acte l'acompanyarà Juan Antonio Lloret, president de l'Associació Valenciana de Juristes Demòcrates, i serà presentat per la presidenta d'ACPV, Anna Oliver.

L'acte ha estat organitzat per l'Associació Valenciana de Juristes Demòcrates amb la col·laboració d'Acció Cultural del País Valencià (ACPV).

L'aforament és limitat i cal inscriure's ACÍ per tal d'assistir.

SOBRE EL LLIBRE

'La patria en la cartera' és una reflexió argumentada sobre les singularitats del fenomen de la corrupció al nostre país des d'una perspectiva nova i transversal que abraça la història, el dret, la política criminal, l'ètica i la sociologia.

És a la dictadura de Franco quan la corrupció adquireix dimensions institucionals que continuen fins a l'actualitat. La nova democràcia va incórrer en continuïtats, però també en discontinuïtats derivades del nou sistema de partits. La manca de desenvolupament institucional va impedir una ruptura completa amb algunes pràctiques del règim anterior i va possibilitar noves formes de corrupció pròpies de les circumstàncies econòmiques d'aquestes darreres dècades.

Aquesta obra examina centenars de sentències d'un període ampli, des d'abans del franquisme fins als nostres dies per analitzar les dinàmiques més habituals de la corrupció.



Patri * Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon