Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

Els premis València de El Magnanim s'incrementen fins a 100 mil euros

La il·lustradora valenciana Virginia Lorente ha sigut l’autora del cartell de l’edició de 2022 dels premis decans de València

Ja està obert el termini de presentació als premis València i València Nova 2022 que convoca la Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació. 

El termini de presentació romandrà obert fins el proper 1 de març a les 11 hores (horari Espanya peninsular). La tramitació i presentació de la sol·licitud de participació es realitzarà únicament per mitjans electrònics.

Virginia Lorente, arquitecta, il·lustradora i creadora del projecte @typicalvalencia, ha sigut l’encarregada de la imatge del cartell de l’edició de 2022.

Els premis València tenen 11 categories en les modalitats següents: narrativa en valencià i en castellà, poesia en valencià i castellà, assaig i novel·la gràfica. A diferència de la resta, la modalitat de novel·la gràfica pot ser d’autoria col·lectiva i s'atorga a un projecte del qual s'ha de presentar un dossier amb un mínim de 16 pàgines acabades, acompanyades del guió detallat de la totalitat de l’obra, d’un mínim de 3 pàgines. La categoria València Nova, manté les modalitats de narrativa en valencià i en castellà, poesia en valencià i castellà, i assaig. 

Com a novetats enguany destaquen, d’una banda l’ampliació de participació als premis València Nova. Fins ara estaven adreçats a les persones entre 18 i 35 anys,  enguany també poden presentar la seua obra majors de 18 anys (sense límit d’edat) que no tinguen cap llibre publicat en la base de dades de l’ISBN en la modalitat del premi al que es presenten. 

Per una altra banda, l’increment de la quantia dels premis en metàl·lic de 80.000 a 100.000 euros. D’aquesta manera la dotació dels premis València de 2022 és de 13.000 euros en les modalitats de narrativa i assaig, de 9.000 euros en les de poesia i de 12.000 euros en la de novel·la gràfica. Pel que fa a la categoria de València Nova, els premis són de 7.000 euros en narrativa i assaig, i 5.000 euros en poesia. 

Els diferents jurats, formats per persones de reconegut prestigi i trajectòria es reuniran per deliberar i emetre veredicte el 26 de maig de 2022, presidits, amb veu però sense vot, per la vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó.

La informació  per a la tramitació i presentació es pot trobar açí 

Cartell dels premis València 2022Tags: , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :