Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

El projecte "Fent Infància" que Riba-roja destina als menors en situació de vulnerabilitat ja està en marxaL'objectiu d'aquesta iniciativa, que compta amb professionals amb experiència en infància en risc d'exclusió, és proporcionar classes de reforç escolar i activitats lúdiques i recreatives als menors que es troben en situació de vulnerabilitat de Riba-roja.

"El que volem és afavorir l'autonomia i desenvolupament personal i social d'aquests xiquets/es i, per a això, promovem el contacte amb àrees i activitats diferents que els permeten gaudir, a més de despertar i desenvolupar habilitats personals que puguen potenciar-los com a individus socials", ha destacat Lola Verdeguer, regidora de Polítiques Inclusives.

En el municipi de Riba-roja de Túria resideix un col·lectiu de xiquets/es que, per diferents causes, es troben en situació de vulnerabilitat. Part d'aquest col·lectiu infantil es caracteritza, entre altres coses, per no tindre accés a rebre reforç escolar o impossibilitar-se la participació a diferents activitats necessàries i beneficioses per a gaudir l'etapa d'infància com són les d'oci, socials, infantils i extraescolars, entre altres.

El programa compta actualment amb 30 beneficiaris dividits en dos grups de 15 persones cadascun, que es reuneixen dos dies a la setmana cada grup per separat.

Les activitats que s'inclouen en Fent Infància són molt variades, però actualment només s'estan podent realitzar les que la pandèmia permet. En concret el programa contempla roll playing, reptes TikTok, senderisme per Riba-roja i orientació espacial, taller de reciclatge, jocs tradicionals, tallers d'Igualdad, tallers d'habilitats socials, tallers d'animació lectora, visites a la biblioteca, etc.Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :