Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

Des del 12 de gener es busca a Noelia és de la Pobla de Vallbona

La Fundació ANAR ha publicat a través de xarxes socials l'avís de la desaparició d'aquesta menor, de 1,60 metres d'altura, 50 quilos, ulls marrons i cabells castanys, i ha demanat la col·laboració ciutadana per a la seua localització.

L'última que vegada que se li va veure vestia malles negres i jaqueta de color negre.

El Ministeri de l'Interior ha difós la imatge de la jove amb la finalitat de localitzar-la al més prompte possible, després de més d'una setmana desapareguda, i es demana que en cas de tindre alguna informació es comunique al telèfon habilitat per a casos de xiquets desapareguts (116000) o al de la Guàrdia Civil (062). 

A la menor li la va veure per última vegada el 12 de gener

Les Forces de Seguretat busquen Noelia Hernández, de 16 anys, desapareguda a la Pobla de Vallbona a la qual es va veure per última vegada el passat 12 de gener.


Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :