Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Des del 12 de gener es busca a Noelia és de la Pobla de Vallbona

La Fundació ANAR ha publicat a través de xarxes socials l'avís de la desaparició d'aquesta menor, de 1,60 metres d'altura, 50 quilos, ulls marrons i cabells castanys, i ha demanat la col·laboració ciutadana per a la seua localització.

L'última que vegada que se li va veure vestia malles negres i jaqueta de color negre.

El Ministeri de l'Interior ha difós la imatge de la jove amb la finalitat de localitzar-la al més prompte possible, després de més d'una setmana desapareguda, i es demana que en cas de tindre alguna informació es comunique al telèfon habilitat per a casos de xiquets desapareguts (116000) o al de la Guàrdia Civil (062). 

A la menor li la va veure per última vegada el 12 de gener

Les Forces de Seguretat busquen Noelia Hernández, de 16 anys, desapareguda a la Pobla de Vallbona a la qual es va veure per última vegada el passat 12 de gener.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon