Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera repeteix aquest 2022 el programa d'activitats extraescolars

  •  Es torna a obrir el període d'inscripció fins al 13 de febrer per a aquestes activitats de suport educatiu a la població escolar.
  •  L'edat per a participar en aquestes activitats va des dels 3 fins als 18 anys d'edat.

 El Consistori, a través de l'àrea d'Educació i Joventut, ha posat en marxa aquest programa d'activitats extraescolars després de l'èxit de participació del passat any.

"El nostre objectiu és clar: continuar potenciant l'ensenyament i el gaudi dels nostres escolars en eixir del col·legi. És fonamental conjugar l'educació amb l'oci i el temps lliure i amb aquestes activitats aconseguim que els nostres xiquets, xiquetes i joves gaudisquen alhora que aprenguen", ha explicat l'Alcaldessa de Bétera.

Aquestes activitats culturals, esportives, artístiques, educatives i d'entreteniment van dirigides a la població infantil i juvenil de Bétera d'edats compreses entre els 3 i els 18 anys i es realitzaran de manera gratuïta fins a mitjan mes de juny.

"Apostem per mantindre actius als nostres xiquets, xiquetes i joves en finalitzar les classes. La pandèmia ha fet que, en una certa manera, hagen deixat de socialitzar i participar en aquesta mena d'activitats i volem que les reprenguen pels beneficis que aporten", ha destacat el regidor d'Educació, Manuel Chover.

La temàtica de les activitats va des de continguts purament educatius fins uns altres d'oci que combinen aspectes mediambientals i científics per a un aprenentatge divertit. "Aquestes activitats aniran variant mensualment ja que disposem d'un ampli catàleg de tallers i de l'experiència de l'any 2021 en la qual comptem amb activitats que més han agradat als nostres joves", ha assenyalat la regidora de Joventut, María Segura.

 Activitats per al mes de Febrer

Per a aquest mes s'han programat Tallers de Diverticiencia, d'Escacs, de Parkour, de Robòtica, d'Arts Circenses, de Pilota Valenciana i un Escape Room de Superherois, una gran varietat a la qual inscriure's fins al pròxim 13 de febrer data límit per a poder participar.

Per a les activitats de Diverticiencia, d'Escacs, de Parkour i de Robòtica, els interessats i interessades hauran d'inscriure's a través del següent formulari:

Mentre que les inscripcions als Tallers d'Arts Circenses, de Pilota Valenciana i el Escape Room es realitzen per instància genèrica en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament, de manera presencial o per seu electrònica.

Aquestes primeres activitats oferides es realitzaran de febrer a juny i els pròxims mesos s'oferiran activitats puntuals cada mes com per exemple Tallers de drons,  Badnight, grafisme, art, entre moltes altres activitats.

Aquest programa es realitza a través d'una subvenció de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport amb un import total de 22.636, 43€


.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon