Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

Acabades les places d'aparcament del cementeri de Vilamarxant

 Les brigades municipals han finalitzat els treballs per a deixar en perfecte estat de revista les places d'aparcament del cementeri de Vilamarxant perquè les persones que acudisquen puguen estacionar els seus vehicles de manera còmoda i segura.

Este aparcament, que es va asfaltar fa pocs dies, permet sumar una vintena de noves places a l'espai destinat a aparcar en el Camp Sant que es va arreglar fa uns mesos i que ja s'havia quedat xicotet per la gran afluència de persones a visitar a les seues persones volgudes.

L'àrea municipal dirigida per Gabriel Castellano continua treballant sense descans perquè els serveis de Vilamarxant estiguen a l'altura del que la ciutadania espera.
Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :