Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

"Somriu, estàs a Serra" el nou eslògan per a donar suport al posicionament turístic del municipi

Dins del projecte que du a terme l'Ajuntament de Serra per a posicionar el municipi com a destinació turística s'ha creat la campanya “Somriu, estàs a Serra”, amb la finalitat de sensibilitzar al destí en matèria turística. D'esta manera, els establiments de la localitat ja llueixen el logo de la campanya per a fer de Serra un destí més amigable i en el qual es tinga consciència de la importància de l'activitat turística.

El logo Somriu, estàs a Serra es va seleccionar a través d'un concurs perquè representaren aquest missatge entre l'alumnat del CEIP Sant Josep de Serra. Aquesta campanya està dins del projecte en el qual treballa el municipi per a definir i posicionar el destí en matèria turística atenent criteris de sostenibilitat, rendibilitat i economia circular. 

El projecte principal se centra a dos eixos estratègics d'actuacions: una primera etapa denominada “Millors Amfitrions” en la qual s'inclou la campanya i una segona etapa, “Posicionament del destí”, com a full de ruta. 

L'alcaldessa de Serra, Alicia Tusón explica que l'ajuntament es troba molt compromés amb la necessitat de donar suport a la iniciativa turística. “La nostra proposta de naturalesa, al costat d'una variada gastronomia, ens ha convertit des de fa moltíssims anys, en un dels destins referents per a la gent de València”. Tusón també ressalta que el municipi es troba treballant des de fa temps per posar en valor la seua proposta cultural més rellevant, a través de la rehabilitació de diferents monuments històrics, la ruta de les Escultures o l'obertura del Museu de l’Oli.

“L'activitat turística a Serra du molts anys amb un creixement constant de visitants. Entenem que ara és el moment idoni per a ordenar el turisme, posar en valor els nostres recursos de manera responsable, i comunicar-ho”, afegeix l'alcaldessa. 
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon