Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Serrat anuncia una nova data a València de la seua gira de comiat


   ) 

   El cantautor barceloní Joan Manuel Serrat ha anunciat noves dates de la seua gira de comiat 'El vicio de cantar 1965-2022' en les ciutats de Barcelona, Madrid, València, Bilbao i Sant Sebastià, després d'esgotar en poques hores les entrades, i incorpora a Sevilla al tour.

   D'aquesta manera, a més de les dates ja anunciades, el cantautor actuarà a Barcelona el 22 de desembre, a Madrid el 14 de desembre, a València l'1 de juliol, a Bilbao el 12 de juny, a Sant Sebastià el 9 d'octubre i a Sevilla el 8 de setembre.

   D'aquesta manera, Serrat oferirà dos recitals a la Plaça de Bous de València els dies 30 de juny i 1 de juliol.

   La gira arrancarà a l'abril de 2022 en el Beacon Theatre de Nova York, per a després recórrer Amèrica del Sud i tornar a Espanya el 8 de juny, sent Múrcia la ciutat que aculla el seu primer concert en el país.


https://img.europapress.es/fotoweb/fotonoticia_20211210151750_1200.jpg * Pots llegir-ho per qué la font i Crònica som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :