Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sant Antoni: El Consell d'Infància i Adolescència realitzarà un mural col·laboratiu al voltant de l'acolliment familiarEl Consell d'Infància i Adolescència realitzarà un mural col·laboratiu al voltant de l'acolliment familiar
  • Comptaran amb la col·laboració dels xiquets i xiquetes de EMAFI
  • Serà el pròxim 23 de desembre i estarà obert a la participació dels xiquets i xiquetes que ho desitgen
Dijous 23 de desembre, a les 11 hores, els membres del Consell Municipal d'Infància i Adolescència de Sant Antoni de Benaixeve participaran en la realització d'un mural col·laboratiu al costat de xiquets i xiquetes de l'Entitat Multidisciplinària d'Atenció a la Família i la Infància (EMAFI). L'activitat es desenvoluparà al carrer Túria, 5, i estarà oberta a la participació dels xiquets i xiquetes que ho desitgen.

A través d'aquest mural col·laboratiu es pretén visibilitzar el dret de les xiquetes i els xiquets a tindre una família, alhora que es dona a conéixer el recurs de Famílies Acollidores.

L'acolliment familiar és una mesura de protecció temporal que proporciona un entorn familiar adequat a aquells xiquets, xiquetes i adolescents que, per diverses circumstàncies, manquen d'ell. Per a ells, este recurs suposa la plena participació en la vida familiar.

Els membres del Consell han preparat prèviament el disseny del mural amb l'artista Zarva Barroso, coordinador de la pintura. Per a això, han treballat sobre les famílies acollidores i els menors acollits en l'última de les seues sessions, que realitzen tots els divendres a la Casa de la Joventut del nostre municipi.

L'activitat està organitzada per EMAFI i Associació Quera, en col·laboració amb la Regidoria d'Infància, Adolescència i Joventut, i subvencionada per la Generalitat Valenciana a través de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives.

Des de la Regidoria d'Infància, Adolescència i Joventut es considera imprescindible la sensibilització sobre les diferents realitats que viu la infància. “Aquesta activitat és important perquè posa en contacte a xiquetes i xiquets amb diferents realitats, i les mostra a la resta de la població, per a donar-les a conéixer i reivindicar un dels drets bàsics de la infància, com és el dret a viure en família” ha declarat la regidora, Mª Elisa Plano.


** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon