Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja instal·la punts per a descarregar i imprimir certificat covid

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha posat en marxa una campanya per a ajudar les persones amb major dificultat amb la tecnologia o sense accés a les xarxes, a descarregar els seus 'passaports covid' i imprimir-los si fora necessari.

La iniciativa llançada per l'alcalde Robert Raga tindrà una duració inicial de dues setmanes aproximadament i permetrà atendre de manera presencial a veïns o veïnes que "no sàpien utilitzar les xarxes o senzillament no tinguen un telèfon intel·ligent com pot ser el cas de moltes persones majors", segons ha explicat Raga.

"La bretxa tecnològica s'ha acrescut amb la pandèmia i estem lluitant contra ella amb moltes iniciatives com aquesta, en la qual no sols oferim una solució, sinó que també pretenem explicar a les persones que s'acosten com fer-ho perquè aprenguen a manejar-ho per si mateixa" ha afegit l'alcalde alhora que ha recordat que ja es van facilitar tauletes i solucions tecnològiques durant la pandèmia.

Els 'Punts digitals covid' estaran instal·lats d'una banda en el nucli urbà a través d'una atenció diària al matí de dilluns a divendres i a la vesprada els dimecres, i d'altra banda a les urbanitzacions a través d'un equip mòbil que recorrerà les quatre principals tres vegades per setmana incloent els dissabtes.

El servei serà presencial i totalment gratuït i donarà principi divendres que ve 10 de desembre. Les persones que necessiten assistència tan sols hauran d'acostar-se amb la seua targeta sip i el seu document d'identitat que la identifique, a més del seu mòbil i tindre certificat digital o estar inscrita en el sistema clau nacional.

** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon