Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Pictogrames en els passos per als vianants de les zones escolars de Sant Antoni

 Sant Antoni de Benaixeve senyalitza amb pictogrames els passos per als vianants de les zones escolars

l'actuació s'ampliarà als llocs de pas més freqüents del municipi

Les regidories d'Educació, Igualtat i Polítiques Inclusives i Seguretat Ciutadana han dut a terme una actuació conjunta de senyalització dels passos de vianants amb pictogrames; una acció que, en esta primera fase, es concentra en les zones escolars del municipi.

Els pictogrames són uns recursos gràfics l'ús dels quals està cada volta més estés en els espais públics, perquè representen missatges de manera simbòlica i faciliten la comunicació. Estan especialment implantats com a sistema de comunicació per a persones amb Trastorn de l'Espectre Autista (TEA) o amb una altra mena de dificultats de comunicació i llenguatge. 

Amb aquesta actuació no sols es pretén fer de Sant Antoni de Benaixeve un municipi més inclusiu, sinó també millorar la seguretat i l'educació viària en zones de pas freqüent d'escolars, perquè els pictogrames també inclouen un text explicatiu que recordarà a totes les persones que els travessen els passos que han de seguir abans de travessar el carrer.

Es preveu ampliar aquesta actuació als llocs de pas més freqüents de Sant Antoni de Benaixeve.Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :