Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

Noves incorporacions a l'Ajuntament de l'Eliana dels programes EMPUJU i ECOVID són 19 nous veïns i veïnes


L'any 2021, l'Eliana ha destinat 915.373 euros a la promoció de l'ocupació local, la major inversió de la història de l'Ajuntament.

Un total de 19 veïns i veïnes de l'Eliana han començat a treballar aquesta setmana a l'Ajuntament a través dels programes EMPUJU i ECOVID, amb l'objectiu de facilitar la inserció laboral, d'una banda, de joves menors de 30 anys i, per una altra, de persones majors de 30 aturades a conseqüència de la Covid-19. Per als dos programes, cofinançats per LABORA i l'Ajuntament, l'Eliana destinarà un total de 580.907 euros perquè les persones contractades desenvolupen la seua activitat professional a jornada completa en diferents departaments municipals durant els pròxims 12 mesos.

D'aquesta manera, el consistori ha rebut una subvenció de LABORA Servei Valencià d'Ocupació i Formació de 208.725 euros per a la contractació temporal de 10 persones majors de 30 anys, desocupades a conseqüència de la conjuntura derivada per la pandèmia mitjançant el Programa d'Iniciativa Social ECOVID. Totes elles s'incorporaran en diferents àrees d'ocupació municipals. Per altra part, el programa EMPUJU 2021 per a la contractació temporal de 9 joves menors de 30 anys ha rebut de LABORA un total de 184.238 euros. Tots ells i elles també s'han incorporat a diverses àrees municipals.

Els dos programes es realitzen amb aportació municipal del pressupost de despeses de l'àrea de Polítiques d'Ocupació per a l'ampliació del nombre de contractes, amb l'objectiu d'arribar al major nombre possible de beneficiaris de l'Eliana. En el cas del ECOVID l'Ajuntament invertirà 107.927 euros i 80.016 euros destinarà al programa EMPUJU.

Durant l'any 2021, l'Eliana ha destinat un total de 915.373 euros a la creació d'ocupació local gràcies a la subvenció de LABORA de 678.059 euros i la inversió de l'ajuntament de 237.314 euros de fons propis, sent la major aportació de la història del Consistori. En total, aquest any 38 veïns i veïnes s'han incorporat a través de diferents programes com EMCORP, EMPUJU, ECOVID i el Taller d'Ocupació.

L'alcalde, Salva Torrent, ha felicitat els veïns i veïnes que s'han incorporat als nous programes d'ocupació en l'acte de benvinguda oferit aquest dimecres al matí a l'Ajuntament.

Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :