Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Loriguilla instal·la càmeres de vigilància en la seua àrea industrial

L'Ajuntament de Loriguilla està instal·lant durant aquesta setmana diverses càmeres de videovigilància al seu parc industrial i les dues rotondes d'accés a la població. En total, s'instal·laran deu dispositius, dels quals dos serviran per a llegir i controlar les matrícules dels vehicles.

La instal·lació ha sigut possible gràcies a una subvenció de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) per un import total de 126.000 euros. D'aquesta quantitat, l'Ajuntament ha destinat a aquest projecte 77.000 euros.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és garantir la seguretat en el municipi davant qualsevol possible robatori. En paraules de l'alcalde, Sergio Alfaro, la instal·lació de les cambres és una "mesura preventiva" i no es deu al fet que Loriguilla haja patit accions delictives significatives.

L'alcalde també ha explicat que les imatges aniran directament a la Policia Local i seran "un complement a la labor que els propis agents puguen efectuar per a vetlar per la seguretat al poble".

Així mateix, Alfaro ha mostrat la seua confiança que la instal·lació de les cambres anime a les empreses a assentar-se en el polígon industrial de Loriguilla, afavorint així el desenvolupament i creixement dels sectors 11 i 1 2.


D'altra banda, l'Ajuntament també té previst instal·lar un total de 144 equips de telegestió per a les lluminàries del sector industrial que ajuden a reduir el consum elèctric.

Amb tot això, el Consistori continua buscant la màxima competitivitat de la seua àrea industrial per a convertir-la en un referent a la Comunitat Valenciana.

* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon