Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Llíria posa a la venda una parcel•la de 31.000 m² en el Polígon de Carrasses per 3'3 milions


L'Ajuntament de Llíria ha tret a subhasta una parcel•la municipal de 31.900 m² al Polígon Pla de Carrasses. Amb esta venda, el Consistori pretén obtindre uns ingressos de més de 3,3 milions d'euros, amb un preu d'eixida del metre quadrat de 103,87 euros.

L'alcalde Joanma Miguel ha destacat que, amb la subhasta de la parcel•la en este sector, "volem, d'una banda, continuar potenciant l'activitat industrial al municipi amb l'arribada de noves empreses i generar ocupació". A més, "els ingressos extraordinaris obtinguts serviran per a poder executar més inversions que redundaran en benefici de tota la ciutadania".

En el plec de condicions de venda, l'Ajuntament de Llíria prioritza les firmes que siguen de sectors productius per davant de les logístiques perquè generen més mà d'obra, les que siguen sostenibles amb el medi ambient i eficients energèticament, i les que aposten per l'I+D+i.

Un 45% ja en funcionament

El Polígon Pla de Carrasses de Llíria compta una superfície de prop d'1.200.000 m², amb un 45% ja en funcionament i 4.000 persones treballant en el sector. Per la seua ubicació estratègica i connexions, serveis d'última generació i disponibilitat de grans pastilles de terreny, l'àrea s'ha convertit en un agent dinamitzador del sector industrial i logístic en la Comunitat Valenciana.

En este sentit, Joanma Miguel ha assenyalat que en el polígon "ja s'han instal•lat empreses capdavanteres com Power Electronics, AOM (Advanced Organic Materials), Pinturas Montó o Conforama, ja que per les seues característiques ho fan molt atractiu per a l'arribada de factories que, sens dubte, contribuiran al desenvolupament econòmic de Llíria i en un important motor de creació d'ocupació".

A més, cal destacar que enfront d'altres parcs industrials que només tenen dotacions per a empreses del sector logístic, en este cas els serveis de potència elèctrica, aigua i depuració d'aigües residuals, permeten també que s'implanten indústries amb majors consums d'electricitat i aigua. Així, la dotació elèctrica del polígon és de 27 Mw i compta amb una concessió d'aprofitament d'aigua de 524.000 m³/any. El polígon compta també amb una estació depuradora d'aigües residuals dotada de l'última tecnologia (SBR) que el converteix és un espai molt atractiu per a la implantació d'indústries la reglamentació de les quals precise d'esta característica.

* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon