Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Fira de Nadal del Comerç de l'Eliana tornarà a celebrar-se aquest pròxim cap de setmana de l'11 i 12 de desembre

Una trentena d'establiments es donaran cita l'11 i 12 de desembre en la Plaça del País Valencià.

La Fira de Nadal del Comerç tornarà a celebrar-se aquest pròxim cap de setmana de l'11 i 12 de desembre en la plaça del País Valencià de l'Eliana. En ella es donaran de nou cita un total de 30 estands de restauració i serveis que conformen una bona mostra de l'oferta comercial de la localitat. L'objectiu de l'Ajuntament amb aquesta acció és dinamitzar l'economia local de cara a la campanya nadalenca. Una campanya que, a més, està acompanyada per un emotiu vídeo que convida a la ciutadania a viure aquestes festes des de la tradició i anima a consumir tot allò que necessita sense eixir de l'Eliana.

La fira estarà oberta el dissabte des de les 10 del matí i fins a les 12 de la nit. A partir de les 11 hores el Centre de Dia Moncalet oferirà unes nadales a les persones visitants i, posteriorment, se celebraran tallers amb monitors per als més menuts i el Racó de Papà Noel, on podran entregar les seues cartes carregades de desitjos. La inauguració oficial tindrà lloc a les 12 del migdia, mentre que a la vesprada els tallers continuaran fins a les 19 hores. A les 18 hores serà la inauguració del Betlem de Playmobil instal·lat en les porxades de l'Ajuntament i a partir de les 20 hores l'actuació del grup de música popular valenciana i mediterrània, Urbàlia Rurana, tancarà el programa d'activitats.

Per la seua part el diumenge dia 12, a partir de les 11 del matí continuaran els tallers infantils i a les 12 hores tindrà lloc la Desfilada de Moda dels comerços locals. A la vesprada, a les 17.30 hores se celebrarà el contacontes especial 25N que va quedar suspés per la pluja el mes de novembre passat. ‘El cofre de la igualtat’ s'obrirà per als i les més menudes en el qual descobriràn contes de princeses que s'enfronten a dracs en lloc de quedar-se tancades a la torre; a més la vesprada prosseguirà amb més activitats i el racó de Papà Noel. A partir de les 20 hores se celebrarà la conclusió de la Fira 2021 amb focs artificials.

L'edil de Promoció Econòmica, Marta Andrés, ha animat a tota la ciutadania a consumir i donar suport al comerç local en aquest retorn de la fira, després que l'any 2020 no es poguera celebrar a causa de la pandèmia. Així mateix, ha recordat que si bé l'esdeveniment se celebrarà a l'aire lliure, en aquesta edició serà obligatori l'ús de mascareta en tot moment dins del recinte firal, així com mantindre la distància de seguretat interpersonal.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon