Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Biblioteca municipal de Bétera es dóna a conèixer entre els escolars durant la setmana

  •  Durant tota la setmana els alumnes de tercer de primària dels col·legis del municipi acudeixen a una jornada de portes obertes.
  •  L'objectiu se centra en reforçar l'hàbit lector entre l'alumnat de 8 anys.

 Baix l'eslògan "Coneix la teua Biblioteca" l'Ajuntament ha posat en marxa una campanya per a animar als més xicotets a llegir i reforçar així el seu hàbit lector.

En paraules de l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, "sens dubte, és una iniciativa enriquidora que mostra la voluntat de l'àrea de Cultura per fomentar la lectura entre els més xicotets de Bétera. El valor de la lectura és insubstituïble perquè estimula la imaginació i ajuda al desenvolupament del pensament".
L'activitat s'emmarca dins del Pla de Foment de la Lectura que en aquest cas va dirigit a nivells educatius entorn del curs de tercer de primària i que pretén a més el desenvolupament de la comprensió lectora per a potenciar la pràctica de la lectura entre l'alumnat.

L'objectiu se centra en donar a conéixer la Biblioteca municipal als xiquets i xiquetes, i a través d'ells a les seues famílies, i relacionar-la amb una experiència divertida i enriquidora mitjançant aquesta sessió d'animació lectora.

L'activitat, que s'està duent a terme durant aquesta setmana, consisteix en primer lloc en la recepció i visita a la Biblioteca, on s'explica què és una Biblioteca, que serveis ofereix i com fer-se socis. Per a continuar amb una sessió d'animació lectora de la mà de Rodamons Teatre que finalitza amb un temps per a l'observació i l'esplai en l'entorn. "Amb aquesta activitat animada on la música i la lectura s'uneixen, impulsem d'una manera distesa i molt animada la lectura entre els escolars", ha explicat el regidor de Cultura, Manuel Chover.

A més de ser, tal com ha indicat el regidor, "una altra manera més de promocionar les nostres instal·lacions i els bons serveis que donem a la Biblioteca" que recentment ha obert dos clubs de lectura dirigits a la població adulta i juvenil


.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon