Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Implantació de nous senyals de trànsit en el polígon de Vilamarxant per a limitar la velocitat a 30 km/h

Un total de 12 senyals, situades en tots els accessos a l'àrea industrial de Vilamarxant, recordaran als conductors que està prohibit passar el límit de 30 km/h en tota la zona.

Víctor Sanchis, regidor de Promoció Econòmica, ha explicat que s'estan portant importants accions per a dotar de seguretat a tot el polígon industrial.

“Els controls de velocitat per radar que s'estan realitzant de manera aleatòria, la correcta indicació del límit de velocitat i el projecte de guals elevats que es pretén executar en 2022 aconseguirem garantir la seguretat viària en el polígon i reduir la velocitat dels vehicles que circulen pels seus carrers”, ha indicat Sanchis.

De fet, el regidor ha explicat que estes mesures són “necessàries” perquè “l'elevada velocitat a la qual circulaven els vehicles resultava un perill molt seriós per a conductors i vianants”.

L'alcalde Xavier Jorge també ha posat l'accent en la necessitat de dotar de límits de velocitat al polígon: “Fins hui, l'àrea industrial tenia poques senyals que limitaren la velocitat. Després de l'informe de la Policia Local que establia el límit legal i requeria la instal·lació de nous senyals, ha arribat el moment d'instal·lar noves plaques en cada entrada per a recordar l'obligatorietat de no circular per damunt dels 30 km/h”.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon