Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Xiquets i xiquetes de la Pobla de Vallbona, de València i 41 localitats compartiran web en la campanya “Ja venen els reis”

  • La campanya inclou com a novetat el web javenenelsreis.com per enviar les cartes als Reis d'Orient i amb jocs entorn la festa.
  • Els xiquets i xiquetes de la Pobla de Vallbona tindran 5.000 cartes per als Reis d'Orient.

L'Ajuntament de la Pobla de Vallbona i el de València han presentat el web en què enguany els xiquets i xiquetes podran enviar la carta als Reis d'Orient. A javenenelsreis.com es pot enviar la carta a través del web, conèixer els reis d'Orient, escriure i enviar la carta al rei preferit, demanar una millora per al municipi i participar en diferents jocs creats entorn a les festes.

La campanya ve coordinada des de fa tres anys per les oficines AVIVA de l'Ajuntament de la Pobla de Vallbona i València i hi participen 41 localitats valencianes. A més del web, enguany es repartiran 160.700 cartes entre els xiquets i xiquetes dels municipis participants, 5.000 a la Pobla de Vallbona, per a què puguen escriure la carta als reis mags en valencià. La iniciativa pretén fomentar l'ús de la llengua pròpia i oferir un producte que no és fàcil trobar als comerços com són les cartes en valencià als reis mags.

A la Pobla de Vallbona, l'Oficina de Promoció del Valencià celebrarà la tercera edició del Premi a la Carta als Reis d'Orient per a l'alumnat entre 3 i 9 anys. Es lliuraran dos lots de jocs educatius en valencià i materials variats de campanyes de foment de la llengua per a cada curs des de primer a quart de primària i la carta escollida serà llegida al balcó de l'Ajuntament durant la cavalcada de reis.

La campanya "Ja venen els Reis" s'ha presentat a l'Ajuntament de València i han participat el Regidor de Festes de l'Ajuntament de la Pobla de Vallbona, Fran Esteban, la regidora de Normalització lingüística de València, Lluïsa Notario i la diputada provincial de Normalització lingüística, Dolors Gimeno. 

** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon