Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El PP de Camp de Túria considera insuficients els pressupostos de la Generalitat per a les necessitats de la comarca

Segons indica el PP de Camp de Túria, els pressupostos aprovats ahir per a 2022 pel Ple de les Corts no varen incloure les esmenes presentades pel Grup Popular de les Corts referents als serveis dels municipis de la comarca.

El PP de Camp de Túria en la seua nota informativa manifesta:

"Projectes com la finalització de la CV-50 o la construcció d'un nou IES a Bétera van ser rebutjats

Ahir els socis del Botànic (PSOE, Compromis, Podemos) van donar llum verda als seus pressupostos per a l'any 2022 tornant a donar l'esquena a la nostra comarca i al conjunt de municipis que la conformen.

Des del Grup Popular de les Corts Valencianes s'havia presentat una bateria de propostes que pretenien ajudar a millorar la qualitat de vida a Camp de Túria amb la finalització de la CV-50 des de Benaguasil fins a la A-3, la construcció d'un nou IES a Bétera, la posada en marxa del servei de pediatria i obstetrícia a l'Hospital de Llíria o la posada en funcionament del tan demandat transport comarcal.

PSOE, Compromis i Podemos també van rebutjar incloure partides pressupostàries per a donar solució a problemes d'inundabilitat que s'han accentuat pel Canvi Climàtic en diverses localitats de la nostra comarca o reduir la freqüència de pas del Trajecte METRE Línia 2 entre Llíria i València com tampoc van ser aprovades les propostes per a la construcció d'una residència a Vilamarxant i l'ampliació de línia METRE des de Vilamarxant fins a Riba-Roja de Túria.

Per a Popular del Camp de Túria, el govern de Ximo Puig torna a demostrar que la nostra comarca no li importa i que únicament es recorda d'alguns municipis quan toca congrés del PSOE en la Comunitat Valenciana.

Des del Partit Popular de Camp de Túria continuarem treballant per a aconseguir totes les inversions possibles en tots els municipis sense distincions perquè per damunt dels colors polítics han de prevaldre sempre les persones i el seu benestar. “No tolerarem més menystinc per part de la Generalitat i emprendrem totes les accions necessàries perquè la veu del municipalisme de Camp de Túria siga escoltat i atés per part de les institucions autonòmiques i nacionalsPublicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :