Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Mundial d'Hanbol que comença huí té preparat El Pavelló Pla de l’Arc i llest per a acollir-ho



Tot està ja preparat perquè el Pavelló Pla de l'Arc de Llíria aculla el Mundial d'Handbol femení 2021 que se celebrarà a Espanya de l'1 al 19 de desembre. L'alcalde Joanma Miguel i el regidor d'Esports, Paco Gorrea, han realitzat ahir matí una visita a les instal•lacions on s'estaven preparant els últims detalls i que en els últims mesos han sigut condicionades per a adaptar-les a les competicions internacionals.

Joanma Miguel ha manifestat que "rebem este campionat amb moltíssima il•lusió perquè es tracta d'una cita històrica per a l'handbol al nostre país i per a la ciutat. Hem treballat intensament durant este temps per a oferir una organització a l'altura d'un esdeveniment d'esta projecció internacional, que ens permet continuar transmetent al món el gran compromís de la nostra ciutat amb l'esport i la igualtat".

Així, "Llíria acabarà un any amb clar sabor d'handbol després d'haver acollit el mes de març passat el Preolímpic Femení d'Handbol, on la selecció espanyola va aconseguir classificar-se per als JJOO de Tòquio i la trobada de la EHF Euro Cup, que van disputar 'Los Hispanos' enfront d'Eslovàquia".

La celebració del Mundial ha suposat l'execució de diverses actuacions en el Pavelló Pla de l'Arc, amb la remodelació de tot l'anell inferior, la millora de l'accessibilitat del recinte o la instal•lació de nous vídeo marcadors.

  En este sentit, l'edil d'Esports, Paco Gorrea, ha explicat que "s'han invertit més de 600.000 euros en estos treballs, gràcies a una subvenció de 580.854 euros del Consell Superior d'Esports, i que redundarà posteriorment en benefici de tots els clubs locals i persones usuàries de les instal•lacions".

"Així mateix, l'organització comptarà a Llíria amb la participació de 161 persones voluntàries, que realitzaran labors de suport i reforç en els partits", ha indicat el regidor, i a les quals ha volgut agrair "la seua col•laboració en este gran esdeveniment internacional".

El partit inaugural del torneig es disputarà demà a Torrevieja. Llíria acollirà els partits dels grups B (Comité Olímpic Rus, Sèrbia, Camerun i Polònia) i E (Alemanya, Hongria, República Txeca i Eslovàquia), així com la Copa President, que disputaran aquelles seleccions que queden en última posició dels grups per a, així, determinar les places del 25 al 32. La competició començarà en la localitat edetana este dijous, 2 de desembre.
 

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon