Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil elabora l'I Pla Municipal d'Inclusió i Cohesió Social municipal

L'elaboració de l'I Pla d'Inclusió i Cohesió Social de Benaguasil encara la seua recta final amb el llançament del qüestionari participatiu per al conjunt del veïnatge.

Es podrà participar fins al dilluns 03 de gener de 2022.

L'Ajuntament de Benaguasil ha obert la participació per a elaborar l'I Pla Municipal d'Inclusió i Cohesió Social de Benaguasil. El qüestionari per a conéixer les percepcions del veïnat sobre la vida diària en el nostre municipi podrà emplenar-se fins al 3 de gener de 2022.

Aquest conjunt de preguntes, elaborades després de l'exhaustiva anàlisi realitzada en les diferents fases d'aquest projecte, pretenen analitzar com s'estructura la societat de Benaguasil i el seu estat actual entorn de diferents perspectives, com són: la mobilitat i urbanisme; la inclusió; polítiques municipals; cultura, esport i educació; o la vida laboral i familiar, etc.

També la ciutadania ha pogut participar en l'estand situat en el mercat municipal per a recollir les opininions de la ciutadania.

Així mateix les persones que vulguen participar en línia i formar part d'aquest futur Pla, ja que aquest no podria estar complet sense la visió dels qui conformen la nostra localitat, el veïnatge., poden fer-ho en l'enllaç https://sanama.typeform.com/benaguasilpmics

Aquest qüestionari inclòs en el diagnòstic de l'I Pla Municipal d'Inclusió i Cohesió Social de Benaguasil s'elabora gràcies a la subvenció concedida per la Vicepresidència i Conselleria de Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana, dinamitzat per la consultora social EQUÀLITAT, participació i igualtat.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon